Pentru că speranța nu ține loc de strategie !

Ai luat decizia de a vinde sau închiria o proprietate pentru că urmarești anumite planuri sau obiective personale: poate intenționezi să cumperi o altă proprietate, ai cheltuieli urgente, probleme de sănătate sau o oportunitate extraordinară de investitii.


Atingerea obiectivelor tale depinde de găsirea echilibrului dintre două variabile aflat în relație directă: prețul obținut si timpul necesar pentru găsirea unui cumpărător.

Nu uitați însă că acest echilibru poate fi atins la un nivel satisfăcător doar atunci când oferta ta aajunge la cât mai mulți potențiali cumpărători.

În caz contrar singura soluție pentru a vinde va fi scăderea prețului cerut pănă la nivelul la care realizarea obiectivelor tale este compromisă.

Dar scopul tău nu este să vinzi cu orice preț! De acea va trebui să găsești acel cumparator pentru care nu este important atât prețul cât anumite caracteristici unice care individualizează oferta ta: comunitatea proprietarilor, locația, utilitatea, calitatea finisajelor etc.

Acest cumpărator există! Asigură-te că el va putea găsi oferta ta cât mai ușor și investește în promovarea acesteia !


piatraonline.ro%20

Piața imobiliara a devenit… o loterie ! 

Nu este un secret că lichiditatea a „secat” pe piața imobiliară și fiecare ofertă este în competiție cu alte mii de oferte. 

Cumpărătorii motivați și solvabili sunt puțini iar o ofertă care nu este promovată va ramâne pur și simplu neobservată printre milioanele de anunțuri publicate pe internet.

Conform unor site-uri de specialitate în fiecare lună sunt publicate peste 40 de mii de oferte imobiliare noi iar numărul de oferte active aflate pe piată depașește 110 mii. Șansele teoretice ca o ofertă să găsească cererea sunt prin urmare de aproximativ 36 % dar aceasta este doar o medie.

Șansa reală poate fi mai mare sau mai mică, iar diferența o poate face doar promovarea ofertei. 

În lipsa promovării șansele de a găsi cumpărătorul potrivit sunt la fel de mici ca șansele de a câștiga la loterie fără să cumperi bilet…


close up photo of lottery ticket
Photo by Waldemar Brandt on Pexels.com

Citiți și:

10 MOTIVE pentru a vinde sau închiria fără intermediari

10 SFATURI pentru a vinde sau închiria fără intermediari

Trebuie să investesc în promovarea ofertei?

Am o ofertă. Cum o promovez ?

Ce înseamna F.S.B.O.?

5 Sfaturi Pentru a Identifica Pretul Corect in Imobiliare

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?