Acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS


Site-ul internet  localizat la https://oferteproprietari.ro, denumit în continuare Web site, este subiectul unor drepturi de proprietate privata, identitatea deținătorilor acestor drepturi fiind disponibila la cererea persoanelor îndreptățite. În acest sens va rugam să utilizați formularul de contact disponibil pe site.

În paragrafele care urmează sunt cuprinși termenii și condițiile care guvernează accesarea și utilizarea de către dumneavoastră a acestui Web site (Condițiile contractuale). Prin accesarea și utilizarea acestui Web site exprimați fără echivoc un acordul și acceptarea acestor Condiții contractuale. În cazul în care considerați inacceptabile condițiile contractuale de mai jos, va rugam sa nu accesați și sa nu utilizați acest Website, aceasta fiind unica opțiune pe care o aveți la dispoziție pentru manifestarea dezacordului dvs.

Administratorul acestui Web site poate revizui în orice moment termenii și condițiile de utilizare prin simpla actualizare a acestei pagini. Accesând și utilizând acest Website va exprimați acordul cu noile Condiții contractuale, asa cum au fost acestea revizuite. Va rugam sa vizualizați periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu Condițiile contractuale actualizate.

Politica de Confidentialitate si Protectia Datelor cu caracter personal

MIRO CONSULTANT SRL se aliniaza prevederilor Regulamentului 2016/679/UE si te informeaza prin “politica de confidentialitate” asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru utilizarea serviciilor disponibile prin intermediul acestui  Website este necesară înregistrarea unui cont de utilizator precum și furnizarea unor informații minimale care să permită individualizarea acestor conturi.

Pentru înregistrarea contului de utilizator nu se solicită e informatii prin care persoana dumneavoastra sa poata fi identificata in mod direct. Astfel, numele si prenumele furnizate cu ocazia deschiderii conturilor pot să fie fictive iar numărul de telefon poate poate fi omis sau vizibil pe site numai cu acordul dat expres de dumneavoastră prin bifarea căsuței dedicate la deschiderea contului. Deasemnea, adresa de e-mail furnizată  (care nu este vizibilă pe site)  poate fi o adresă confidențială sau anonimă astfel încât o asociere cu persoana dumneavoastră să fie imposibilă. 

Cu toate acestea informațiile furnizate de dumneavostră se pot constitui accidental în date cu caracter personal în sensul descris de legislația în vigoare  și prin urmare colectarea și prelucrarea acestor date de către acest Website intră sub incidența prevederilor legale.

Prelucrarea datelor

MIRO CONSULTANT SRL prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare, dar si de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noile noastre produse, servicii si proprietati imobiliare conform cautarilor tale efectuate in site-urile noastre, dupa abonarea ta la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.

Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal este  acceptarea fără echivoc a termenilor si conditiilor de utilizare prin bifarea casuței dedicate în pagina de deschidere a contului de utilizator, acceptare fără de care deschiderea contului de utilizator nu este posibilă.

Se mai pot constitui in date cu caracter personal informatiile furnizate de dumneavoastra in mod voluntar atunci cand alegeti sa efectuati plata unor servicii oferite pe site, astfel de informatii fiind procesate dupa caz de catre OferteProprietari.Ro sau partenerii nostrii ca de exemplu compania de procesare de plati Netopia System SRL care opereaza sub brandul mobilPay.

Surse terte: Exista posibilitatea de a primi date cu caracter personal din surse terte sau publice, spre exemplu: Google Inc., Facebook Inc. , Tawk.to, Registrul Comertului etc.

NU colectam si prelucram nicio data sensibila despre tine: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale OferteProprietari.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand OferteProprietari.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora OferteProprietari.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand OferteProprietari.ro. 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre OferteProprietari.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile OferteProprietari.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de OferteProprietari.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre OferteProprietari.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. OferteProprietari.ro si terte parti (inclusiv Google Inc.) afiseaza anunturile OferteProprietari.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google Inc., utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.OferteProprietari.ro.  

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

OferteProprietari.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. OferteProprietari.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

– Cu acordul dvs.;

– Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. – In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de OferteProprietari.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor. – Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: 

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei OferteProprietari.ro sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii. 

– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de OferteProprietari.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

– in cazul in care OferteProprietari.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

– in cazul in care OferteProprietari.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile OferteProprietari.ro. 

Drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal detinute de operator

Dreptul de acces – ai dreptul sa obtii de la noi o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca este cazul, si acces la acestea privind modalitatea in care sunt prelucrate;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iti primesti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opozitie – cand prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare – ai dreptul la corectarea datelor cu caracter personal inexacte;

Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) – ai dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive: nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii; datele au fost prelucrate ilegal etc.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din: Strada Secuilor nr. 6, ap 72 București, CP 0415149 sau un email la adresa: [email protected]

Dacă doriți ștergerea datelor dumneavoastră din bazele noastre de date vă rugăm să folosiți opțiunea de dezactivare a contului disponibilă în contul dumneavoastră, după autentificare, aici https://oferteproprietari.ro/account/deactivate/. După dezactivare contul dumneavoastră va fi șters definitiv înt-un interval de cel mult 10 de zile lucrătoare.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parole criptate în baza de date; OferteProprietari.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor. 

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile OferteProprietari.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numită `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Fișierele de tip „cookie” pot fi amplasate și citite inclusiv de către terți vânzători (ca de exemplu Google Inc) cu care colaborăm pentru scopuri de publicitate comercială. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google Inc. , accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google  sau accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative .

Remarketing

Domeniul web OferteProprietari.ro foloseste optiunea de publicitate recurentă oferita de terți vânzători, inclusiv Google, opțiune denumită și Remarketing.  Prin intermediul acestui tip de publicitate terți vânzători, inclusiv Google, colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe acest domeniu web. 

Feedback

OferteProprietari.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 

Modificari ale politicii de confidentialitate


Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail. 

Pentru a vă informa cu privire la drepturile dumneavoastră care decurg din legislația referitoare la protecția datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați portalul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Operatorul datelor cu caracter personal colectate prin intermediul acestui website este SC MIRO CONSULTANT SRL, CUI 15865159, strada Secuilor nr. 6, telefon 0774 433 546.

Drepturi de Proprietate

Toate materialele publicate sau disponibile în orice fel pe acest Website, incluzând dar fără a se limita la anunțuri, știri, texte, fotografii, imagini, ilustrații, secvențe video sau audio, software sau coduri informatice (denumite colectiv Conținut) sunt protejate în conformitate cu legislația în vigoare cu privire la drepturile de proprietate intelectuala și se afla în proprietatea privata a deținătorilor acestui Web site sau a unor terțe persoane acreditate ca furnizori de Conținut. De asemenea, sunteți ținut să respectați toate restricțiile referitoare la drepturi de proprietate intelectuala care sunt publicate, menționate sau cuprinse în orice parte a Conținutului acestui Website.

ORICE UTILIZARE, REPRODUCERE, ALTERARE. MODIFICARE, AFIȘARE ORI EXPUNERE PUBLICA, DESCĂRCARE SAU POSTARE PE INTERNET, TRANSMITERE, REDISTRIBUIRE SAU EXPLOATARE ÎN ORICE FEL A ACESTUI WEBSITE SAU A CONȚINUTULUI ACESTUIA, ÎN ÎNTREGIME SAU NI PARTE ȘI ÎN ORICE MODALITATE MENȚIONATA SAU NU AICI ÎN MOD EXPLICIT, ESTE INTERZISA FĂRĂ PERMISIUNEA EXPRESA ÎN FORMA SCRISA DIN PARTEA DEȚINĂTORILOR RESPECTIVELOR DREPTURI DE PROPRIETATE.

Mărci înregistrate 

OferteProprietari.Ro  este  marca înregistrata în conformitate cu legislația în vigoare ! Alte nume, cuvinte, titluri, sloganuri, elemente grafice și de design sau mărci comerciale afișate pe acest Website pot constitui mărci înregistrate sau depuse spre înregistrare de către deținătorii acestui website sau de către terți. În timp ce mărcile comerciale comerciale aflate în proprietatea noastră ar putea fi folosite pe baza unei licențieri în forma scrisa, afișarea mărcilor deținute de terțe parți nu implica în nici un fel existenta vreunei relații sau afilieri cu acești deținători, după cum nu poate fi interpretat ca o subscriere, susținere, recomandare ori garantare a serviciilor, produselor sau afacerilor respectivilor deținători. Nimic din conținutul acestui Website nu poate fi interpretat ca o permisiune sau licențiere de utilizare a unei mărci, logo sau design aflat în proprietatea deținătorilor acestui Website ori a unei terțe parți iar o astfel de permisiune nu se poate acorda decât în forma scrisa sub semnătura posesorilor sau reprezentanților legali.

Comunicații Electronice 

Înregistrarea unui cont pe site prin furnizarea unei adrese de poștă electronică  reprezintă un acord necondiționat pentru primirea de corespondență electronică cu caracter comercial privind serviciile furnizate prin intermediul acestui Website.


Limitele Garanțiilor  


ACEST WEBSITE ȘI INTEGRALITATEA CONTULUI SAU SUNT FURNIZATE “ASA CUM SUNT”. PRIN ACCESAREA ȘI UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE LUAŢI LA CUNOȘTINȚĂ ȘI SUNTEȚI DE ACORD CA UTILIZAȚI ACEST WEBSITE EXCLUSIV PE RĂSPUNDEREA DUMNEAVOASTRĂ.

DEȚINĂTORII ACESTUI WEBSITE NU OFERĂ NICI UN FEL DE GARANȚIE ORI ASIGURARE CU PRIVIRE LA WEBSITE SAU LA CONȚINUTUL ACESTUIA INCLUZÂND, FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚII SAU ASIGURĂRI CA (I) ACEST WEBSITE ȘI/SAU CONȚINUTUL ACESTUIA SUNT SAU VOR FI CORECTE, ACTUALE, FIABILE ORI CORESPUNZĂTOARE; (II) CA ORICE CONȚINUT, INCLUZÂND , FĂRĂ A SE LIMITA LA, ORICE INFORMAȚII, DATE, SOFTWARE, PRODUS SAU SERVICIU CONȚINUT SAU FURNIZAT PRIN ACEST WEBSITE VOR CORESPUNDE UNUI ANUME SCOP SAU STANDARD TEHNIC, COMERCIAL ORI DE ALTA NATURA; (III) CA ACEST WEBSITE VA FI OPERAȚIONAL FĂRĂ ÎNTRERUPERI SAU FĂRĂ ERORI;(IV) CA DEFECTELE SAU ERORILE ACESTUI WEBSITE VOR FI CORECTATE; (V) CA ACEST WEBSITE NU CONȚINE VIRUȘI SAU CONȚINUT DĂUNĂTOR; ȘI  (VI)   COMUNICAȚIILE CĂTRE SAU DINSPRE ACEST WEBSITE VOR FI SIGURE ȘI NEINTERCEPTATE.    


Vă multumim că folosiți serviciile OferteProprietari.ro și vă asiguram că vom depune toate eforturile pentru a vă oferi întotdeauna cele mai bune servicii.

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.