Mutarea în primul vostru apartament ca și proprietar poate fi o perioadă de mare emoție și mare anxietate. Desigur, libertatea de a avea propria casă pe numele vostru este palpitantă, dar cu o mare libertate vine totodată și o mare responsabilitate.

Vreți ca primul vostru apartament să fie in mod egal practic, confortabil și intim, dar si spațios și decorativ. Poți realiza acest lucru prin separarea spațiului vostru în 5 zone desemnate pentru: dormit, relaxare, pregătire, distracție și muncă.

Indiferent dacă apartamentul dvs. este mare sau mic crearea de zone distincte pentru scopuri distincte este esențială pentru planificarea inteligentă a spațiului. În plus, acest lucru vă ajută să-ți dai seama mult mai ușor de mobila de care chiar aveți nevoie, față de cea de care vă puteți lipsi.

1. Zona dvs. de dormit

Patul

Atunci când alegeți un pat pentru primul dvs. apartament, doriți să alegeți un design care să fie oricând valabil. . . mai ales că rareori primul vostru apartament este și ultimul. Cea mai bună abordare este să vă încadrați înt-un buget pentru un pat cu dimensiuni reduse sau pentru un pat dublu cu linii simple al caru stil poatet evolua odată cu stilulul dumneavoastă. Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru depozitarea hainelor și a cearceafurilor puteți chiar incerca să obțineți un pat cu sertare de depozitare.

somproduct.ro%20


Salteaua

Saltelele pot fi o investiție mare din motive întemeiate: ne petrecem o treime din viață dormind pe saltea, așa că este în interesul vostru să alegeți una care să ofere cel mai bun confort și sprijin pentru corpul vostru. Indiferent dacă este din latex sau cu arcuri, atunci când căutați o saltea pentru primul dvs. apartament, poate doriți să luați în considerare una dintre saltelele cele mai bune pentru paturi, chiar dacă acestea au un pret ceva mai mare.

somproduct.ro%20
drimus.ro

Noptiera

Sunt câteva lucruri fără de care nu vă puteți culca fără să vă fie alături: telefonul – cel mai important 🙂 – sticla de apă și poate o carte și o lumină de citit… Pentru a vă asigura că toate aceste lucruri au un loc unde să aterizeze, trebuie să aveți o… noptieră. Dacă nu aveți prea multe piese pătrate pe care să le utilizați, puteți folosi masuțele și scaunele cu dimensiuni mai mici. Chiar și rafturile de perete sunt o alternativă excelentă dacă aveți lipsă de spațiu.

2. Zona dvs. de relaxare

Fotoliile, canapelele

Fiecare apartament are nevoie de o zonă de relaxare în care puteți să vă odihniți pe un fotoliu sau canapea îndragite unde mai mulți prieteni să vi se alăture. Este important pentru dvs. să măsurați spațiul pentru zona dvs. de relaxare și să vă asigurați că alegeți un design care să aibă dimensiunea și proporțiile corespunzătoare pentru a nu supraîncarca zona respectivă.

somproduct.ro%20
somproduct.ro%20

Masuța de cafea

Indiferent dacă preferați să aveți o masă de cafea sau o masă mai mare de tip otoman, zona dvs. de relaxare ar trebui să aibă niște suprafețe pentru depozitarea sau/și afișarea unor elemente esențiale pentru relaxare, muncă sau/și pentru decor. Dacă optați pentru o piesă polivalentă, o masă mai înaltă poate ține si de un birou sau de o masă de mâncat, astfel încât zona dvs. de relaxare se poate transforma instantaneu în zonă de lucru, de luat masa sau de divertisment.

Zona media

Nici o zonă de relaxare nu este completă fără un televizor și puteți găsi un design cu dimensiuni și cu prețuri modeste, care să mențină sau să cuprindă ecranul și echipamentul media. Există chiar și opțiuni cu spațiu de stocare suplimentar dacă doriți un spațiu pentru cărți și elemente decorative.

3. Zona de pregătire

retroboutique.ro

Depozitare haine

Putem, de asemenea, să numim zona de pregătire zona dvs. de îngrijire și în care vă aranjați, deoarece aici vă supuneți tuturor pregătirilor pentru a ieși afară din casă, în stilul sport, casual sau elegant pentru a „cuceri” lumea. Pentru unii oameni, asta înseamnă să ai un dulap sau un sifonier sau un dressing-room :-)) cu sau fără o masuta de machiaj, dar poți crea un spațiu pregătit prin simpla adăugare a unei piese de depozitare pentru îmbrăcăminte și accesorii.

Oglinda

Să te uiți în oglindă este o altă parte crucială a pregătirii. La urma urmei trebuie să vă verificați aspectul înainte de a ieși pe ușă. Indiferent dacă doriți o oglindă înaltă pentru a vă vedea întreaga ținută sau aveți nevoie doar de o oglindă de perete care vă va confirma că sunteți în cea mai buna formă.

4. Zona de luat masa și de divertisment

chicville.ro

Masa

Nu aveți nevoie de o „sală de mese” pentru a crea o zonă de divertisment. Cu o mică masă de formă rotundă, pătrată, triunghiulară puteți lua masa ușor, dar și să desfășurați activități distractive care țin de pasiunile dumneavoastră. Și dacă bucătăria dvs. are un bar pentru micul dejun sau o insulă de lucru, aceasta poate fi o destinație suplimentară pentru un loc de luat masa sau pentru hobby-ul dumneavoastră.

Scaune / taburete / bancă

Pe cât doriți, puteți obține o zonă la fel de plăcută și amuzantă și care îmbina elemente diverse din diferite stiluri cu scaune, taburete și bănci. Profitați de faptul că acesta este primul dvs. apartament, amestecând și potrivind diferite stiluri, culori și design. Acest lucru va oferi zonei dumneavoastră de divertisment un sentiment mai amuzant, jucăuș.

Bar

Vei fi cu adevărat o gazda atunci când veți încorpora un fel de bar în zona dumnevoastă de divertisment. Indiferent dacă dețineți un dulap sau un coș de bar, acest mic loc va deveni cel mai „tare” loc din spațiul dumneavoastră. Adaugați doar lichidele și mixerele preferate pentru a începe petrecerea!

5. Zona de lucru

Biroul

A avea o zonă în care puteți fi productiv – indiferent dacă asta înseamnă să plătiți facturile, să răspundeți la e-mailuri, să lucrați la business-ul dumneavoastră sau pur și simplu să vă îndeletniciți cu pasiunea voastră – vă va permite să vă ocupați mai bine de lista de sarcini. Atâta timp cât aveți un birou cu suficient spațiu pentru un laptop și un blocnotes sau pentru uneltele sau materialele voastre este minunat!

Scaunul de birou

Deoarece acesta este primul dvs. apartament, nu ezitați să vă gândiți în afara modelului tipic de scaun de birou. Zona dvs. de lucru este probabil localizată în dormitorul sau sufrageria dvs., așa că puteți alege un scaun lateral sau un scaun cu personalitate suficient de elegant, confortabil și flexibil pentru al utiliza chiar în mai multe moduri.

Biblioteca

Depozitarea dosarelor importante, a documentelor și a materialelor de birou nu trebuie să fie plictisitoare sau utilitară. Puteți umple o bibliotecă cu cutii și coșuri decorative care dețin toate documentele dvs. și să le grupați împreună cu fotografii și obiecte care vă inspiră și vă fac să zâmbiți. Dați click pe imagini pentru a descoperi și alte stiluri de biblioteci.

apartamentul

apartamentul
apartamentul

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare




Înregistrare




Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?