Izolarea casei este o etapă esențială în procesul de construcție sau renovare al unei clădiri. Importanța acestei etape este dată de rolurile multiple ale izolației, de protecție împotriva variațiilor mari de temperatură, a umezelii și a zgomotului.

izola

Pentru că izolația va fi bariera de protecție dintre interiorul casei tale și mediul exterior, trebuie să te asiguri că alegi materialul care va îndeplini cu brio rolurile de protecție, pe de o parte, iar pe altă parte este important să alegi cu grijă echipa de meseriași care va monta izolația.

Dacă ești confuz în privința aspectelor de care trebuie să ții cont atunci când alegi echipa care va monta izolația naturală pe casa ta, citește rândurile care urmează pentru că te vor lămuri la ce trebuie să fii atent.

Experiența echipei

Alege o echipă de profesioniști, care de-a lungul timpului a acumulat experiență în montarea izolației naturale. Ai nevoie de meseriași care cunosc cele mai noi echipamente și tehnici de montare a izolației naturale. Aceste aspecte sunt importante deoarece lucrând cu profesioniști te asiguri că beneficiezi de o lucrare durabilă, care își va îndeplini cu succes rolul de protecție.

Garanția lucrării

Este un lucru obișnuit ca firmele care execută lucrări de izolare să îți ofere certificate ale  materialelor folosite, însă este important să îți fie garantată și manopera lucrării. Caută o firmă serioasă, al cărei personal este calificat pentru montarea de izolație naturală direct de către producătorul izolației. Un alt indiciu care îți va spune că ai ales o echipă serioasă este  este prezența unui sistem de urmărire a lucrării. Cu ajutorul unui astfel de sistem, cel care execută procesul de izolare dorește să se asigure că tu beneficiezi de o lucrare de calitate.

izola

Oferte transparente

Izolarea casei este o investiție importantă. Lucrează cu o firmă care îți prezintă toate costurile în mod transparent. Cere prețuri clare, în funcție de mărimea spațiului pe care vrei să îl izolezi și asigură-te că în acel preț intră costul materialelor și manopera, fără alte costuri ascunse.

Izolația din materiale naturale, precum celuloza, fibrele din lemn pompate, planșele din fibre de lemn, este soluția ideală pentru a-ți proteja casa de umezeală, zgomot și variațiile mari de temperatură. Tot ce rămâne după ce ai ales materialul dorit, este să apelezi la o echipă de specialiști.

Izolații Naturale, membră a grupului Case Călduroase SRL, găsești o echipă de profesioniști cu peste 3000 de case izolate cu materiale naturale, al cărui scop este construcția de case eficiente din punct de vedere energetic. 

Intră pe www.izolatiinaturale.ro și discută cu un reprezentant despre proiectul tău. Alege să lucrezi cu profesioniști!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?