Bradul de Craciun este piesa centrala a decoratiunilor festive. Daca va intrebati cum sa va alegeti bradul de Craciun artificial, acest ghid Alegerea bradului de Craciun artificial este pentru voi.

Acesta va va invita sa luati in considerare mai multi parametri, cum ar fi inaltimea, stilul, silueta. Toate acestea sunt adesea conditionate de bugetul pe care doriti sa il cheltuiti. Aceste sfaturi utile si practice ar trebui sa va permita sa faceti urmatoarea achizitie de brad de Craciun artificial in conditii bune!

Ce silueta sa alegeti?

Silueta traditionala, efect natural, brad foarte stufos, brad subtire, brad creion, brad conic, brad inversat, brazii artificiali au multe forme, pentru toate stilurile! Alegerea unei siluete in locul alteia este, inainte de toate, foarte personala si este adesea o chestiune de dragoste!

Care sunt avantajele unui brad artificial?

  • Primul avantaj al unui brad de Craciun de pe BraziCraciun.net este evident: nu-si pierde acele si poate ramane la locul lui atat timp cat doriti. Sunteti liber sa o decorati de la 1 decembrie si sa o pastrati pana la jumatatea lunii ianuarie, isi va pastra tot farmecul si nu va cauza niciun inconvenient in sufrageria voastra.
  • Pentru a-l decora, puteti alege toate ornamentele pe care le doriti, chiar si cele relativ grele, fara ca greutatea lor sa indoaie ramurile. Puteti alege un brad de mari dimensiuni fara sa va faceti griji cu privire la transportul voluminos.
  • Cand este timpul sa va strangeti bradul de Craciun, nu mai este nevoie sa faceti mizerie si nici sa il duceti la gunoi! Odata pliat, bradul ocupa foarte putin spatiu.
  • Un brad de Craciun artificial care este reutilizat mai multi ani este mai ieftin decat mai multi brazi naturali cumparati de-a lungul anilor. Daca investiti intr-un brad de buna calitate pe care il veti folosi multi ani, un brad artificial poate fi o alegere responsabila din punct de vedere ecologic.
  • In cele din urma, exista brazi artificiali care se potrivesc tuturor situatiilor si dorintelor.

Cum se alege un brad artificial de buna calitate?

Daca doriti sa refolositi bradul de-a lungul anilor, alegeti un brad de buna calitate, care sa fie atat robust, cat si atractiv. De asemenea, va fi un brad ecologic, datorita duratei sale de viata. Iata cateva criterii de calitate pentru un brad artificial:

  • silueta frumoasa, plina si echilibrata.
  • Numeroase ramuri, care ascund trunchiul si sunt dispuse astfel incat sa imite un brad natural.
  • Numeroase ace care le imita indeaproape pe cele ale unui brad natural.
  • baza solida si stabila, astfel incat bradul sa nu se rastoarne.

Ce dimensiuni ar trebui sa aiba bradul tau artificial?

Brazii de Craciun artificiali sunt disponibili intr-o gama larga de dimensiuni, de la un brad artificial mic de 30 cm pana la un brad mare de 270 cm sau mai mult. Cu toate acestea, cele mai comune dimensiuni sunt 120 cm, 150 cm, 180 cm, 220 cm si 250 cm. Daca va doriti un brad foarte mare, planificati o dimensiune care sa fie cu cel putin 20 cm mai mica decat inaltimea tavanului, astfel incat sa puteti decora varful bradului cu o creasta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?