Apelarea le serviciile unei firme de curățenie pentru a face curat în mod recurent în spațiul de birouri este o alegere benefică atât pentru bunăstarea companiei, cât și pentru firma contractată.

Apelarea le serviciile unei firme de curățenie pentru a face curat în mod recurent în spațiul de birouri este o alegere benefică atât pentru bunăstarea companiei, cât și pentru firma contractată. Este nevoie de timp pentru ca personalul de curățenie să se familiarizeze cu spațiul de birouri, cu nevoile de curățare și zonele care necesită mai multă atenție la detalii.  Dacă apelați mereu la aceeași firmă inutilă, vă scutiți de prea multe bătăi de cap sau de stres în plus.

       

Servicii de curățenie consecvente

Este necesară o curățare constantă pentru a asigura un spațiu sigur și sănătos angajaților. Curățenia regulată sporește moralul angajaților, creează mai puține distrageri, reduce anumite pericole, previne uzura și oferă o impresie bună potențialilor oaspeți sau clienți. Pentru a asigura un loc de muncă curat, nu este suficient ca sarcinile de curățenie să fie lăsate angajaților sau agentului de curățenie o dată la o lună sau la câteva luni.

Firmă de curățenie care își face treaba!

Aspectul curat al unui spațiu de birouri variază în funcție de dimensiunea acestuia, domeniul de lucru și frecvența cu care se curăță. Deoarece nu există două birouri exact similare, este necesar ca agenții de curățenie profesioniști să se familiarizeze cu biroul înainte de curățare. Acest lucru nu numai că va crește rezultatele, dar se va diminua și timpul de curățenie, lucru ce poate aduce mari beneficii, mai ales într-o societate mereu grăbită.

Casa Curată, creează un program de curățare adaptat, bazat pe parcursul inițial al biroului dvs.. Vizualizarea spațiului înainte le permite angajaților să înțeleagă mai bine nevoile de curățare ale biroului dvs., precum și să se familiarizeze cu spațiul.

De-a lungul timpului, serviciile recurente și consecvente oferite de Casa Curată vor permite angajaților să cunoască totul în detaliu, în special zonele din birou care pot fi neglijate și care necesită o curățare profundă. De asemenea, pentru a preveni risipa, angajații de la Casa Curată își pot face o idee concretă asupra produselor de curățenie de care au nevoie, cât și de cantitățile ce trebuie utilizate. Curățenia va fi mai practică, mai bine realizată și le va produce angajaților o stare de bine și de siguranță.

O experiență cu servicii de curățenie complete

Uneori, un birou poate avea nevoie de servicii speciale de curățenie, sau de servicii pe care unele firme de curățenie nu le oferă, cum ar fi: curățarea ferestrelor, curățarea cu abur a covorului, curățarea temeinică a podelei, spălarea podelei sau alte servicii de curățenie care necesită anumite echipamente. Astfel, pentru a nu mai investi timp căutând o nouă companie de curățenie care să se ocupe de aceste sarcini mai speciale, vă sugerăm să angajați o companie de curățenie care oferă o gamă largă de servicii de curățare comercială interioară și exterioară, cum ar fi Casa Curată.

„Fiind o companie cu servicii complete de curățenie comercială și de birouri în Iași, ne-am angajat să oferim servicii de curățenie de înaltă calitate pentru toate nevoile dvs.. Servim spații comerciale de orice dimensiune – de la școli la centre de fitness până la reprezentanțe auto, biserici, magazine cu amănuntul și facilități medicale.”

Experimentați diferența serviciilor oferite de Casa Curată. Curățenie consistentă, amănunțită și completă a birourilor. Echipa de curățenie cu înaltă pregătire.

Citiți și… Amenajări interioare făcute corect 

Comentarii

  • Camelia
    Răspuns

    Buna! Acest articol nu putea fi scris cu mult mai bine! Parcurgand acest articol imi aminteste de fostul meu coleg de camera! El a continuat sa predice despre asta. Cu siguranta ii voi trimite aceasta postare. Destul de sigur ca va avea o lectura buna. Multumesc pentru distribuire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?