Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu ,

Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu , Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ? Vand Studio dublu ,
Tipul proprietății: Apartament
Suprafața utilă: 55 m²
Suprafața construită: 67 m²
Număr camere: 1 cameră
Număr băi: 1
Etaj: 9
Etaje imobil: 13
Anul construirii: 2010
Performanța energetică: A
Stare Imobil: Finisat complet
Telefon contact: 0748815649

  • Descriere

Vrei sa locuiesti in Complexul Belvedere Park, catalogat la 5 stele, langa parcul IOR ?
Vand Studio dublu ,exclusivist, singurul de vanzare, mobilat si utilat , etaj 9 / 13 , 67 mp construiti, 54 mp utili, pret 1611 euro/mp , se poate transforma in apartament de 2 camere, este singurul din bloc lasat studio, restul sunt transformate in apartamente de 2 camere.
Mobilat si utilat cu gust si rafinament, totul Mobexpert, bucatarie facuta la comanda, baie de 6 mp, dotata cu masina de spalat, cada, se poate monta si bideu.
Blocul este pazit cu camere video in bloc si in lifturi, cu paza umana 24 ore/zi, este la 10 metri de parcul IOR, iar la maxim 50 metri sunt magazine, statia ratb, restaurante,Tratoria, Monza, banci, zona modernizata de primaria sector 3, cea mai moderna si curata zona din capitala.
Locuri de parcare la liber, amenajate in spic, de catre primarie.
Se vinde mobilata si utilata ca in poze.
Vedere superba , libera , aer foarte curat cand aerisesti si stai pe teresa.Nu este zgomot.
toate utilitatile sunt contorizate separat.
Exista acumulatori de rezerva in bloc , daca se opreste curentul lifturile si iluminatul functioneaza.
aproape de scoli, magazine, Megamall, Parklake , parcul IOR, banci, megaimage,piata .

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.