Casa cu teren de 1000mp

Casa cu teren 1000mp P+1+pod, 130 mp cu 4 camere, dintre care 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, un living si o bucatarie , dar si un garaj care poate fi utilizat drept zona exterioara de dinning sau spatiu de depozitare. Proprietatea se afla situata in Comuna Cernica, sat Balaceanca, intr- o zona noua, linistita, diferentiata de arhitectura clasica a satului.
Inconjurata de o curte spatioasa in care este amenajata gradina cu flori si pomi fructiferi, iar orientarea ferestrelor frontale catre sud-vest confera casei o luminozitate si un ambient aparte .
Casa se vinde doar impreuna cu terenul de 1000 mp din fata, in forma dreptunghiulara. Vis-a-vis se afla scoala, in apropiere de magazine, nu departe de zona centrala a satului. Acces facil catre autostrada Soarelui si Cheiul Dambovitei. La doar 15 minute de mers cu masina se afla centrul comercial Auchan Pallady, Jumbo, Decathlon, Dedeman, IKEA, Kika, Leroy Merlin, Lidl,
Atat de departe de zgomot si totusi atat de aproape de oras, aflata la congruenta dintre urban si rural, acesta proprietate poate fi caminul la care ati visat din totdeauna.

  • Detalii
Tipul proprietății: Casă locuinta permanenta
Preț: € 140.000
Suprafața utilă: 130 m²
Număr camere: 4 camere
Număr băi: 2
Etaj: P+1
Anul construirii: 2008

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.