PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii.

PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii. PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii. PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii. PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii. PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii. PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii. PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii. PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii.
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 58 m²
Etaje imobil: 4
Anul construirii: 1982

PROPRIETAR, vand apartament de 2 camere amplasat in Mazepa 2, aproape de Parc Viva si Faleza Dunarii.

Apartamentul este situat la etajul 1 din 4, intr-un imobil constructie 1982, cu 2 cam. decomandate, 2 balcoane, suprafata utila 58.6 mp.
Dotari: usa metalica la intrare, gresie, faianta, geam la grupul sanitar, dotat cu centrala termica, izolatie exterioara.In plus vine cu o basca(magazie) la subsol(4mp)
Apartamentul are toate actele, taxele si darile la zi! Este disponibil imediat!

NU SUNT INTERESAT DE COLABORARE CU AGENTII IMOBILIARE

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?