Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala

Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere in vila zona centrala
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 100 m²
Etaje imobil: 1
Anul construirii: 0

Ofer pentru inchiriere apartament 3 camere in vila, zona Budapesta, la 5 minute de Piata Unirii si Parcul Tineretului. Apartament suprafata 100mp + 100mp curte disponibil loc de parcare, recent renovat, complet mobilat si utilat, centrala proprie, aer conditionat, zona linistita ferita de agitatia cotidiana. Apartamentul este disponibil pentru vizionari si mai multe detalii.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?