Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad.

Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad. Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad. Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad. Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad. Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad. Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad. Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad. Apartament la casa 2 camere la strada, 60mp, Central Arad.
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 60 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 1911

Vand apartament la casa, Arad, 60 mp. zona centrala, linistita,str. asfaltata, strada Ceaikovscki 35 format din 2 camere, hol, bucatarie si baie mica, camara de alimente, pod cu posibilitate de mansardare, situat la 2 minute de piata si 7 minute de centrul orasului. Ideal pentru locuit, cabinet stomatologic, medic de familie, birouri. Utilitati apa – canal, caldura de la retea, gaz la usa, curent, cablu tv, telefon, loc de parcare in fata casei.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?