Casa/Vila in constructie de Vanzare Cluj-Napoca zona Faget.

Casa/Vila in constructie de Vanzare Cluj-Napoca zona Faget. Casa/Vila in constructie de Vanzare Cluj-Napoca zona Faget. Casa/Vila in constructie de Vanzare Cluj-Napoca zona Faget. Casa/Vila in constructie de Vanzare Cluj-Napoca zona Faget. Casa/Vila in constructie de Vanzare Cluj-Napoca zona Faget.
Tipul proprietății: Vila
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 450 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Casa/Vila in constructie are aprox 450 mp utili si 120 mp terase. Terenul pe care este amplasata casa are 1500 mp. Casa este ridicata pe structura din beton armat, peretii sunt din caramida porotherm, acoperis Gerrard (tabla cu roca vulcanica). Toata fundatia casei este imbracata in membrana termosudabila cauciucata (impotriva infiltrarii apelor freatice) si izolata termic. Perimetral este montat si sistem de tuburi de drenaj al apelor freatice. Utilitati: apa, canalizare, gaz, curent, strada amenajata. Demisolul are 4 incaperi, o camara, o baie si un garaj pentru doua autoturisme. Parterul e prevazut cu un living, bucatarie cu sufragerie, un dressing, un dormitor, un birou, o baie, acces terase. Etajul are trei dormitoare pervazute de dressinguri, o baie, o toaleta si terase. Contact (zero sapte trei zero opt cinci doi sase noua sase)

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?