TOATE OFERTELE INDICĂ REDUCERI FAȚĂ DE PREȚUL DE REFERINȚĂ SAU PREȚUL RECOMANDAT DE PRODUCĂTOR ȘI SUNT DISPONIBILE PE SITE-UL PARTENERILOR NOȘTRI PENTRU O DURATĂ LIMITATĂ, ÎN LIMITA STOCULULUI DISPONIBIL
Reducerile indicate sunt preluate automat și nu conțin obligații contractuale, vă rugăm verificați disponibilitatea acestora pe site-ul magazinelor partenere
Mobilierul potrivit pentru un living contemporan

Mobilierul potrivit pentru un living contemporan


Pentru a face din sufragerie o încăpere modernă, aliniată ultimelor tendințe, pariază pe o alegere sigură – este vorba despre mobilierul simplu, rafinat, cu un aspect elegant, care nu se demodează niciodată.

Aceasta te ajută și să nu îți mai schimbi mobila de la un an la altul, și să satisfaci preferințele de stil care ți-ar putea fi dificil de urmat dacă nu cunoști ceea ce se poartă, ceea ce este la modă. Un living contemporan se vrea uneori mai mult de atât totuși. Iată ce poți face ca mobilierul ales pentru livingul tău să fie unul modern, deosebit și să se potrivească perfect spațiului de locuit pe care dorești să îl amenajezi. 

De ce să ții seama atunci când alegi mobilierul?

Să alegi  mobila living perfectă poate fi dificil, mai ales dacă dorești să te aliniezi ultimelor tendințe în modă din acest punct de vedere. Ține cont că pentru un spațiu modern de locuit nu trebuie să oferi senzația unei camere supraîncărcate, în care să pară că ai de toate, ci mai degrabă a unui spațiu lejer, nu numai pentru confort, ci și pentru a te alinia ultimelor tendințe în modă. 

De asemenea, alege un mobilier confortabil, care să aibă în același timp un aspect rafinat. Dacă vrei confort și eleganță absolută, mizează pe un coltar extensibil din piele, acesta oferind livingului aspectul clasic, permanent la modă, în plus oferindu-ți șansa de a dispune de mai mult spațiu de dormit, dar cu economie de spațiu pe timp de zi. 

În cazul în care dimensiunea încăperii nu îți permite, alege un mobilier compact, care să se potrivească perfect spațiului pe care dorești să îl mobilezi.  

Mobilierul potrivit pentru un living contemporan

Ce obiecte de mobilier să alegi pentru o sufragerie bine echipată?

Pentru a dispune de toate cele necesare, așadar pentru a avea un confort sporit, dar și pentru a rămâne suficient spațiu de mișcare, iar încăperea să nu aibă un aspect încărcat, este ideală alegerea unei canapele, a unei măsuțe de cafea și a unui suport pentru televizorul tău. În cazul în care livingul este și spațiul de luat masa, trebuie să alegi și un set de masă cu scaune potrivite, iar dacă dorești un plus de spațiu de depozitare, poți alege un dulap sau o bibliotecă suficient de încăpătoare pentru a-ți sorta lucrurile eficient. 

Nu uita că este indicat să asortezi covorul cu modelele de  draperii, astfel încât imaginea livingului să fie una completă, la modă, în ton cu ultimele tendințe.

Citiți și: Decorarea și organizarea unei băi mici

Vă rugăm să vă autentificați pentru a posta un comentariu.