TOATE OFERTELE INDICĂ REDUCERI FAȚĂ DE PREȚUL DE REFERINȚĂ SAU PREȚUL RECOMANDAT DE PRODUCĂTOR ȘI SUNT DISPONIBILE PE SITE-UL PARTENERILOR NOȘTRI PENTRU O DURATĂ LIMITATĂ, ÎN LIMITA STOCULULUI DISPONIBIL
Reducerile indicate sunt preluate automat și nu conțin obligații contractuale, vă rugăm verificați disponibilitatea acestora pe site-ul magazinelor partenere
Cele 5 zone de care aveți nevoie în apartamentul dvs.

Cele 5 zone de care aveți nevoie în apartamentul dvs.


Mutarea în apartamentul dvs. ca și proprietar poate fi o perioadă de mare emoție și mare anxietate. Desigur, libertatea de a avea propria casă pe numele vostru este palpitantă, dar cu o mare libertate vine totodată și o mare responsabilitate.

Indiferent dacă primul dvs. apartament este mare sau mic crearea de zone distincte pentru scopuri distincte este esențială pentru planificarea inteligentă a spațiului. În plus, acest lucru vă ajută să vă dați seama mult mai ușor de mobila de care chiar aveți nevoie, dar și de cea de care vă puteți lipsi.

Vreți ca apartamentul dvs. să fie in mod egal practic, confortabil și intim, dar si spațios și decorativ. Puteți realiza acest lucru prin separarea spațiului vostru în 5 zone desemnate pentru: dormit, relaxare, pregătire, distracție și muncă.

1. Zona dvs. de dormit

Patul

somproduct.ro%20

Atunci când alegeți un pat pentru primul dvs. apartament, doriți să alegeți un design care să fie oricând valabil, mai ales că rareori primul vostru apartament este și ultimul. Cea mai bună abordare este să vă încadrați înt-un buget pentru un pat cu dimensiuni reduse sau pentru un pat dublu cu linii simple al carui stil poate evolua odată cu stilul dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru depozitarea hainelor și a cearceafurilor puteți chiar încerca să obțineți un pat din lemn masiv sau un pat tapițat cu stofă plăcută la atingere și prevazut cu sertare de depozitare. Dați click pe imaginile de mai jos pentru a găsi patul cel mai potrivit.

Paturi de lemn, paturi tapițate, paturi metalice, paturi cu sertare, paturi rabatabile simple sau chiar pe perete, toate stau la dispoziția dumneavoastră pentru a le analiza și compara (click pe imagini).

somproduct.ro


Salteaua

Saltelele pot fi o investiție mare din motive întemeiate: ne petrecem o treime din viață dormind pe saltea, așa că este în interesul vostru să alegeți una care să ofere cel mai bun confort și sprijin pentru corp. Indiferent dacă este din latex sau cu arcuri, atunci când căutați o saltea pentru apartamentul dvs., poate doriți să luați în considerare una dintre saltelele cele mai bune, chiar dacă acestea au un preț ceva mai mare. Pentru a le compara. vă prezentăm mai jos cateva informații despre saltele și unele magazine de profil de unde le puteți procura.

somproduct.ro%20

Ortopedice sau superortopedice, memory foam sau pocket spring, latex sau mixte saltelele trebuie să fie confortabile si durabile. În functie de nevoile corpului pentru odihnă alegeți o saltea cu rigiditate soft, medie, tare sau semitare. Mergeți chiar în magazinele fizice pentru a le testa și a le comanda apoi online (click pe imagini pentru a afla mai multe).

drimus.ro

Trebuie să aveţi în vedere faptul că pentru a fi confortabilă o saltea trebuie să aibă cu 20 cm mai mult decât persoana care o foloseşte. Când înlocuiți salteaua fără a schimba patul trebuie să măsuraţi dimensiunea internă a acestuia. Pentru o mai bună protectie, este bine să se aibă în vedere posibilitatea de a înveli salteaua cu o salteluță specială de protectie, în special în cazul saltelelor cu o singură față.

saltele-ekon.ro

Noptiera

Sunt câteva lucruri fără de care nu vă puteți culca fără să vă fie alături: telefonul – cel mai important 🙂 – sticla de apă, poate o carte și o lumină de citit… Pentru a vă asigura că toate aceste lucruri au un loc unde să aterizeze, trebuie să aveți o noptieră sau chiar două, de o parte și alta a patului… Dacă nu aveți prea multe piese pătrate pe care să le utilizați, puteți folosi măsuțele și scaunele cu dimensiuni mai mici. Chiar și rafturile de perete sunt o alternativă excelentă dacă aveți lipsă de spațiu. Urmați link-urile de pe imaginile de mai jos pentru a găsi noptiera cea mai potrivită pentru apartamentul dumneavoastră.

apartamentul
apartamentul

2. Zona dvs. de relaxare

Fotoliile, canapelele

somproduct.ro%20

Fiecare apartament are nevoie de o zonă de relaxare în care puteți să vă odihniți pe un fotoliu sau o canapea îndragită de două sau trei locuri, unde mai mulți prieteni să vi se alăture. Este important pentru dvs. să măsurați spațiul pentru zona dvs. de relaxare și să vă asigurați că alegeți un design care să aibă dimensiunea și proporțiile corespunzătoare pentru a nu supraîncărca zona respectivă. Pentru a avea o soluție de dormit pentru musafiri puteți căuta o canapea extensibilă cu compartiment de depozitare. Vă propunem mai jos câteva sugestii de canapele fixe sau extensibile, click pe imagini pentru a găsi canapeaua cea mai potrivită.

apartamentul
apartamentul

Masuța de cafea

Indiferent dacă preferați să aveți o masă de cafea sau o masă mai mare, zona dvs. de relaxare ar trebui să aibă niște suprafețe pentru depozitarea sau/și afișarea unor elemente esențiale pentru relaxare, muncă sau/și pentru decor. Dacă optați pentru o piesă polivalentă, o masă mai înaltă poate ține și de un birou sau de o masă de mâncat, astfel încât zona dvs. de relaxare se poate transforma instantaneu în zonă de lucru, de luat masa sau de divertisment. Vă prezentăm mai jos mai multe tipuri de mese de cafea din lemn, pal sau mdf, cu compartimente de depozitare, rafturi sau sertare ale căror picioare pot fi de lemn sau metal. Urmați link-urile de pe imagini pentru a descoperi mai multe stiluri de mese de cafea.

apartamentul

Zona media

Nici o zonă de relaxare nu este completă fără un televizor și puteți găsi un design cu dimensiuni și cu prețuri modeste, care să mențină sau să cuprindă ecranul și echipamentul media. Există chiar și opțiuni cu spațiu de stocare suplimentar dacă doriți un spațiu pentru cărți și elemente decorative. Descoperiți comode TV accesibile în diverse forme și stiluri de la retro sau rustic până la ultramodern, în funcție de interiorul apartamentului dumneavoastră, urmând link-ul imaginilor de mai jos.

apartamentul

3. Zona de pregătire

Depozitare haine

Putem, de asemenea, să numim zona de pregătire zona dvs. de îngrijire în care vă aranjați, deoarece aici vă „supuneți” tuturor pregătirilor pentru a ieși afară din casă în stilul sport, casual sau elegant pentru a „cuceri” lumea. Pentru unii oameni asta înseamnă să ai un dulap, sifonier sau un dressing-room :-))

Cu sau fără o măsuță de machiaj pentru doamne puteți crea un spațiu dedicat pregătirii prin simpla adăugare a unei piese de depozitare pentru îmbrăcăminte și accesorii. Dulapul poate avea una, două sau trei uși, cu sau fără oglinzi ori poate avea mai multe sertare (pentru mai multe informații click pe imagini).

apartamentul
apartamentul

Oglinda

Să vă uitați în oglindă este o altă parte crucială a pregătirii. La urma urmei trebuie să vă verificați aspectul înainte de a ieși pe ușă, indiferent dacă doriți o oglindă înaltă pentru a vă vedea întreaga ținută sau aveți nevoie doar de o oglindă de perete care vă va confirma că sunteți în cea mai buna formă. Puteți opta pentru frumusețea și eleganța stilului clasic a unei măsuțe de toaletă cu nuanțe de alb luminos sau chiar negru ce oferă o notă de autenticitate oricărui decor (pentru mai multe sugestii, click pe imagine).

4. Zona de luat masa și de divertisment

Masa

Nu aveți nevoie de o „sală de mese” pentru a crea o zonă de divertisment. Cu o mică masă de formă rotundă, pătrată, triunghiulară puteți lua masa ușor, dar și să desfășurați activități distractive care țin de pasiunile dumneavoastră. Și dacă bucătăria dvs. are un bar pentru micul dejun sau o insulă de lucru, aceasta poate fi o destinație suplimentară pentru un loc de luat masa sau pentru hobby-ul dumneavoastră.

apartamentul

Scaune / taburete / bancă

Pe cât doriți, puteți obține o zonă la fel de plăcută și amuzantă și care îmbina elemente diverse din diferite stiluri cu scaune, taburete și bănci. Profitați de faptul că acesta este primul dvs. apartament, amestecând și potrivind diferite stiluri, culori și design. Acest lucru va oferi zonei dumneavoastră de divertisment un sentiment mai amuzant, jucăuș. Click pe imagini pentru a alege stilul care vi se potrivește cel mai bine.

apartamentul
apartamentul

Bar

Vei fi cu adevărat o gazda atunci când veți încorpora un fel de bar în zona de divertisment in apartamentul dumneavoastră. Indiferent dacă dețineți un dulap sau un coș de bar, acest mic loc va deveni cel mai „tare” loc din spațiul dumneavoastră. Adaugați doar lichidele și mixerele preferate pentru a începe petrecerea!

apartamentul
apartamentul

5. Zona de lucru

Biroul

A avea o zonă în care puteți fi productiv – indiferent dacă asta înseamnă să plătiți facturile, să răspundeți la e-mailuri, să lucrați la business-ul dumneavoastră sau pur și simplu să vă indeletniciți cu pasiunea voastră – vă va permite să vă ocupați mai bine de lista de sarcini. Atâta timp cât aveți un birou cu suficient spațiu pentru un laptop și un blocnotes sau pentru uneltele sau materialele voastre este minunat!

apartamentul

Scaunul de birou

Deoarece acesta este primul dvs. apartament, nu ezitați să vă gândiți în afara modelului tipic de scaun de birou. Zona dvs. de lucru este probabil localizată în dormitorul sau sufrageria dvs., așa că puteți alege un scaun cu rotile suficient de elegant, confortabil și flexibil pentru al utiliza chiar în mai multe moduri. Urmați link-urile imaginilor de mai jos pentru a alege scaunul potrivit zonei dumneavoastră de lucru.

Biblioteca

Depozitarea dosarelor importante, a documentelor și a materialelor de birou nu trebuie să fie plictisitoare sau utilitară. În funcție de spațiul avut la îndemână puteți umple o bibliotecă sau doua identice cu cutii și coșuri decorative care dețin toate documentele dvs. și să le grupați împreună cu fotografii și obiecte care vă inspiră și vă fac să zâmbiți. Alegeți o bibliotecă din lemn sau MDF, dupa buget și cum se potrivește mai bine spațiului dar și stilului apartamentului.

apartament

Au fost folositoare informațiile pe care le-ai găsit aici?

Vă rugăm să vă autentificați pentru a posta un comentariu.