INVESTESTE ACUM CU UN RANDAMENT DE 7,5% PE AN!

INVESTESTE ACUM CU UN RANDAMENT DE 7,5% PE AN! INVESTESTE ACUM CU UN RANDAMENT DE 7,5% PE AN! INVESTESTE ACUM CU UN RANDAMENT DE 7,5% PE AN! INVESTESTE ACUM CU UN RANDAMENT DE 7,5% PE AN!
Tipul proprietății: Garsoniera
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 35 m²
Etaje imobil: 9
Anul construirii: 1970

Oferta exceptionala! Pozitie exceptionala! Garsoniera, Favorit, bloc de garsoniere, in intersectia cu str. Sibiu, langa statia Petrom, vizavi de complex Favorit – Medlife, bloc curat si civilizat, 2 lifturi, ideal pentru persoana singura sau cuplu.
Perfecta pentru locuit, departe de zgomotul si praful bulevardului, desi cu iesire directa la strada.
Perfecta pentru inchiriat, pretul este de 200 euro/luna, doritori din cadrul MAPN, aflat la cateva sute de metri distanta.
Renovata recent, aer conditionat, loggie inchisa termopan, bucatarie mobilata nou. Etaj 9/9. Terasa perfect izolata, doua lifturi moderne, niciodata defecte in ultimii 25 de ani.
Statia de metrou Favorit va fi la 1 minut de intrarea in bloc, exact in intersectie! Investeste acum, pentru ca preturile vor creste, mai ales dupa ce metroul va fi dat in functiune!

Este mobilata si se vinde astfel, daca viitorul proprietar doreste, iar la pretul negociat final se vor adauga circa 300 de euro pentru mobilier si elect

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?