Opinia dumneavoastră

 

Opinia dumneavoastră este importantă pentru noi!

 

Vă rugăm să aveți în vedere că OferteProprietari.Ro nu este o agenție imobiliară și nu intermediază cereri și oferte imobiliare !

Pentru a promova o ofertă imobiliară trebuie să deschideți un cont pe site și să adăugați toate informațiile relevante pentru cei interesați.

  Dacă doriți să aflați mai multe despre serviciile disponibile sau despre piața imobiliară vă invităm să deschideți un cont pe Forum și să accesați secțiunea Întrebări și Răspunsuri.

Pentru solicitări de suport și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări vă rugăm sa accesați secțiunea Suport Utilizatori. 

Deschiderea unui cont pe forum vă oferă acces la sistemul de mesagerie prin care puteți comunica eficient cu administratorii portalului și cu alți membri ai comunitatii OferteProprietari.ro.

Ne cerem scuze dar nu avem posibilitatea de a răspunde mesajelor transmise prin e-mail de utilizatorii neînregistrați pentru răspunsuri la întrebări, solicitări de asistență sau reclamații legate de serviciile disponibile pe site.

Pentru comunicări de natură comerciala și legală accesați  mai jos coordonatele societății comerciale care deține acest portal.

Date de contact