Bun venit pe Forum !

Conectează-te acum prin:

Booking.com

Birourile de perete te ajută să utilizezi spaţiul eficient

birourile de perete

Dacă lucrezi de acasă cu siguranţă te-ai lovit de problema spaţiului atunci când vine vorba despre amplasamentul unui birou. Simple, practice şi versatile, birourile de perete sunt alternativa perfectă în ceea ce priveşte economisirea spaţiului şi totodată oferă un aspect modern încăperii. Unul dintre avantajele unui birou montat pe perete este faptul că înălțimea lui nu este fixă. Biroul poate fi instalat la orice înălțime, ceea ce permite ajustarea acestuia pentru a se potrivi nevoilor, proporțiilor și stilului de lucru al fiecărui utilizator.

Unele modele includ chiar și un spațiu de stocare foarte practic. Au compartimente laterale cu rafturi detașabile, care sunt excelente pentru difuzoare și alte dispozitive și accesorii electronice, precum și pentru cărți și alte articole.  Pot fi de asemenea montate într-o varietate de spații şi decoruri datorită design-ului compact.

birou de perete

Vestea bună este că birourile de perete sunt disponibile într-o mare varietate de modele şi culori. Din lemn, plastic sau metal, rustice, elegante sau moderne, pentru adulţi sau copii, birourile care se prind în perete sunt piesele de mobilier ideale pentru un spaţiu mic şi au devenit extrem de căutate de locuitorii de la bloc care integrează mai greu un birou în apartament sau garsonieră. Acestea pot fi amplasate inclusiv în colţurile camerelor şi utilitatea lor este una multiplă. Pot fi folosite ca birouri de calculator, biblioteci, etajere pentru diverse ornamente, mese de scris, spaţii de depozitare etc.

Descarcă gratuit ebook-ul 50 Moduri De A Maximiza Spațiul Mic De Acasă

Anumite birouri de perete sunt pliabile şi se transformă în dulapuri suspendate ingenioase atunci când se încheie lucrul. Altele se pot transforma în măsuţe în care se poate depozita cu uşurinţă calculatorul sau imprimanta.

Minimizarea spaţiului pare să prindă tot mai mult şi mobilierul multifuncţional se transformă într-o modă. Este şi cazul birourilor de perete care se bucură de popularitate în amenajările interioare. Vă lasăm în compania unor modele de birouri montate în perete care să vă inspire în amenajarea propriei locuinţe!

 

Articolul Birourile de perete te ajută să utilizezi spaţiul eficient apare prima dată în Edifica.


Autentificare sau Înregistrare pentru a comenta.