Bun venit pe Forum !

Conectează-te acum prin:

Booking.com

Inchirierea unei masini nu mai este un luxInchirierea  unei masini nu mai este un lux ci o necesitate . Se apropie vacanta si fie ca masina ta nu este destul de incapatoare pentru intreaga familie , fie ca starea ei tehnica nu iti permite plecarea la un drum lung , ai optiunea de a inchiria o masina . La o companie de rent a car vei gasi oferta bogata : masini 4x4, microbuze cu 8 locuri , masini multifunctionale , masini break sau berline .O masina de rent a car va  avea asigurari , vignette si revizii facute la timp , astfel incat grija ta va fi doar aceea de a conduce cu grija masina si de a ajunge la destinatie in siguranta .

Fie ca apelezi la o firma de inchirieri masini din Romania , fie ca inchiriezi intr-o alta tara  , trebuie sa ai grija la cateva detalii :

  • Daca te-ai hotarat sa apelezi la o firma de rent a car , nu lasa pe ultima suta de metri inchirierea ; cu cat te vei organiza mai din timp , cu atat ai sanse sa alegi ceea ce iti convine mai mult , fie ca este vorba de pret , de numar de locuri sau model de masina. Cand faci o rezervare online in avans cu cateva luni , sigur vei primi o oferta mai buna dcat daca vei face o rezervare la ghiseu . Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci dupa un zbor lung este acela de a cauta o companie de inchirieri masini si de a negocia pretul de inchiriere cu acestia .
  • Daca este posibil , evita sa inchiriezi masina de la aeroport . Locatiile de rent a car din orase sunt de obicei mai ieftine decat cele din aeroport .

Cauta  asadar birouri de rent a car in oras , cat mai aproape de tine .

  • Asigura-te ca  firma de la care inchiriezi are un birou unde te poti duce sa citesti bine contractul  de inchiriere si sa-l semnezi .
  • Nu alege firma dupa cele mai mici tarife ; poti avea surpriza ca masina sa nu fie noua ,sau sa aiba multi kilometri la bord , sau sa existe costuri suplimentare pe care sa le afli in momentul preluarii masinii , ca de exemplu : asigurari de platit , TVA care nu a fost inclus in pret sau kilometraj limitat .
  • Incearca daca este posibil sa iei masina si sa o lasi in aceeasi locatie .Costurile pentru a preda masina in alt oras decat cel de unde ai preluat-o sunt destul de mari pentru companiile de rent a car , asa ca tu vei fi cel care le vei suporta .
  • Inainte de a pleca la drum verifica bine masina in interior si exterior .impreuna cu reprezentantul firmei de rent a car .Nu vei dori cu siguranta , sa platesti pentru daunele produse de soferul dinaintea ta .

Daca ai gasit firma de rent a car in care poti avea incredere , lucreaza in continuare cu ea ; avantajul va fi de ambele parti .

Alege Francrocar rent a car București cu servicii optime de închirieri mașini pentru a călători în condiții sigure și confortabile!

 

 


Autentificare sau Înregistrare pentru a comenta.