Bun venit pe Forum !

Conectează-te acum prin:

Booking.com

Cine poate adăuga oferte ?Acest portal este dedicat 100 % promovării ofertelor imobiliare de către proprietarii direcți !


Adoptarea acestui principiu nu exclude posibilitatea ca un proprietar direct aleagă să fie reprezentat de un profesionist specializat în unul sau mai multe aspecte legate de perfectarea tranzacțiilor imobiliare: promovare, negocire, documentatie legală etc.
Deasemenea, vânzarea unui bun imobil poate fi promovată de către profesionişti în cadrul unei proceduri de executare silită sau lichidare judiciară.

Prin umare vor putea adăuga și promova oferte:

 • Persoana fizică sau juridică deținătoare a titlului de proprietate a imobilului sau a unei cote indivize.
 • Creditorul care are interesul promovarii unei vânzări prin procedura de executare silită sau lichidare judiciară cu scopul de a maximiza sumele recuperate.
 • Membrii UNEJ (Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești)
 • Membrii UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România)
 • Reprezentatul proprietarului in baza unui mandat expres in forma scrisa sau in baza unui contract de comision conform prevederilor Codului Civil.
Principiul existentei mandatului se aplica in mod corespunzator ofertelor postate de reprezentantul cumparatorului.

Avertisment !

Nu sunt admise și vor fi înlăturate fără nici o formalitate prealabilă ofertele adăugate de către intermediarii care nu pot face dovada că au primit mandatul de a reprezenta proprietarul.
Deasemenea, nu este admis si se considera nul mandatul acordat unei singure persoane pentru a reprezenta atat vanzatorul cat si cumparatorul in cadrul aceleiasi tranzactii.

Comentarii

 • 9 Comentarii sorted by Votes Date Added
 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down

  am o intrebare

  vreau sa cumpar un apartament - este vreo sectiune pe site unde as putea spune si eu, ca si cumparator ce caut, cat as putea oferi, in ce zona, in felul acesta cineva care vinde poate lua legatura cu mine daca vede ca are un apartament ce se potriveste descrierii mele?

 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down

  Desigur, adaugarea ofertelor de cumparare este gratuita pe termen nelimitat. 

  Urmati link-ul Adauga Oferta pentru a deschide un cont de utilizator al portalului (este diferit de contul pe forum) iar apoi selectati optiunea care va intereseaza. 

  Adaugati toate detaliile ofertei de cumparare iar la final nu uitati sa activati oferta.

  Oferta va ramane activa pana cand veti dori sa o inactivati.

  Mai mult: Daca pe site sunt postate oferte compatibile cu criteriile alese de dumneavoastra, veti primi automat o notificare pe e-mail !

  Succes !


 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down
  se pot afisa oferte pentru toata tara  ?
 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down
  Bineinteles, deschideti un cont pe site si urmati instructiunile.

  Success !
 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down
  Buna ziua. Am activat si eu o oferta pentru vanzare si sunt derutat. Aveti optiunea cu numarul de dormitoare. Mentionez ca am un apartament cu 4 camere. Am vazut ca sunt listate la vanzare apartamente cu 4 camere in amandoua variante la 3 dormitoare si la 4 dormitoare. Spuneti-mi unde il incadrez, la cate dormitoare. Presupun ca in general lumea e obisnuita in cautarile dansilor si fac referire la numarul de camere dorite . Oare nu se face eroare cu ideea de numarul de camere si dormitoare in cautari ? Multumesc
 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down


  Bună ziua,

  Noi vă recomandăm să selectați numărul de dormitoare, respectiv trei.

  Am ales formatul consacrat pe plan international (cu numar de dormitoare si nu  de camere) pentru ca si in Romania a crescut pondererea unităților locative care nu sunt apartamente ci case sau vile.

  Pentru o vila cu 6 camere este important cate sunt, de fapt, dormitoare.

  Acest format are o logica de marketing care intr-un fel va avantajeaza: un potential cumparator care filtrează ofertele cu minim doua dormitoare (3 camere)  va vedea si ofertele cu mai multe dormitoare si poate fi atras de pret, locatie etc.

  In definitiv nimeni nu refuza un dormitor in plus dacă și-l poate permite.


  Vă dorim succes,

 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down
  Multumesc , chiar va dau dreptate in privinta numarului de camere. Am vazut multe apartamente de vanzare cu 3 camere la acelasi pret cu 4 si chiar ma gandeam ca piata nu e justa, alimentata si de speculatia agentiilor sa traga pretul la maxim in jos pentru a fi siguri de vanzare si incasare comision. La ei nu conteaza locatia, amplasamentul, si multe altele tot din aceasta cauza- finalizare tranzactie. Revin la contul meu, va rog, pentru ca e putin diferita administrarea fata de celelalte site-uri de promovare. Am alimentat contul cu 10 euro mizand pe o anumita promovare. Mai este nevoie sa incerc sa mai accesez promovarea, pentru ca vad cei 10 euro neutilizati?? Va multumesc
 • actualizat martie 2015 Vote Up0Vote Down

  Pachetul de 10 EURO include activarea pentru trei luni + 10 EURO in cont sub formă de credite pe care le puteți utiliza pentru promovarea ofertei în rezultatul căutărilor pe site prin activarea opțiunilor premium. Spre exmplu puteți alege să urcați oferta în topul rezultatelor acum sau la un moment ales de dvs. 

  Pachetul mai include promovarea pe 300 de siteuri de anunțuri, de aceasta ne vom ocupa noi. 


Autentificare sau Înregistrare pentru a comenta.