Deschide fereastra noua
Booking.com

Ce este clubul proprietarilor ?

actualizat august 25 in Clubul Proprietarilor


AVANTAJE PENTRU TOATĂ FAMILIA

Cluburile de cumpărători au intrat demult in obișnuința consumatorului în toate piețele dezvoltate pentru un motiv foarte simplu: atunci când sunt uniți cumpărătorii pot să-și multiplice puterea și să obțină reduceri de preț sau avantaje inaccesibile cumpărătorului individual.

Clubul Proprietarilor adună și pune gratuit la îndemâna tuturor utilizatorilor oferte și promoții atractive din partea unor parteneri verificați și de încredere. În același timp negociem cu partenerii noștri pentru a oferi reduceri și beneficii exclusive,  disponibile doar pentru membrii clubului.

 

  CUM PUTEȚI BENEFICIA ȘI DUMNEAVOASTRĂ ?

Toate reducerile și beneficiile pot fi accesate sub forma de coduri de reducere online, bonus cashback în contul deschis pe site sau cupoane de reducere printabile pentru ofertele disponibile exclusiv offline. 

CINE POATE FI MEMBRU ?

Oricine poate accesa promoțiile și ofertele standard iar calitate de membru al clubului se obține prin simpla deschidere a unui cont.  Unele reduceri, oferte sau avantaje  sunt disponibile exclusiv pentru membrii clubului care au achitat costului abonamentului Premium sau Premium Business.

 

  


CLUBUL CELOR CARE ȘTIU VALOAREA BANILOR !

Cheltuielile de promovare online sau offline care nu se regăsesc în creșterea vânzărilor pot afecta iremediabil profitabilitatea companiei dumneavoastră. Alegeți să cheltuiți acești bani oferindu o reducere sau gratuitate clientului dumneavoastră  singurul care vă trimite bani în cont.

Devenind partener al Clubului Proprietarilor veți câștiga clienți loiali și care știu valoarea banilor. Oferiți membrilor clubului reduceri sau avantaje exclusive și beneficiați de promovare gratuită și eficientă în segmentul de piață care contează. Aflați mai multe pe Forum

 

 

 


 

answear.ro
Autentificarea sau Înregistrarea sunt necesare pentru a adăuga subiecte și comentarii pe Forum.