Bun venit pe Forum !

Conectează-te acum prin:

Booking.com

Sunteți Broker sau Agent Imobiliar ?

actualizat martie 2017 in Parteneriate

DEVENIȚI PARTENERUL PROPRIETARILOR

La OferteProprietari.ro credem că imaginea negativă asociată profesiei de agent sau broker imobiliar se datorează mai ales insistenței păguboase cu care membrii acestei bresle aleg să se poziționeze ca simpli intermediari în relația dintre cumpărător și vânzător.
Dubla reprezentare este principala cauza a deteriorarii standardelor profesionale in industria imobiliară din România si suntem pentru o descurajare activă sau chiar interzicere a acestei practici. Dacă această situație vă deranjează, acum puteți alege să schimbați ceva. Vă invităm să colaborați cu Oferteproprietari.ro pentru a promova  activ principiul reprezentării exclusive a unei singure părţi în aceeaşi tranzacţie !
image


Ce vă propunem ?

Oferiți-vă să-i ajutați pe proprietarii contactați de dumneavoastră să-și promoveze singuri oferta (dacă aceasta este opțiunea lor) și schimbați instantaneu percepția asupra dumneavoastră. Prezentați în mod imparțial avantajele și dezavantajele promovării ofertei cu sau fără ajutorul unui profesionist si transformați fiecare proprietar într-un client și fiecare telefon într-o vânzare !

Renunțând la la rolul de simplu intermediar vă poziționați ca un consultant care-și ajută clienții să facă o alegere informată. Astfel veți fi apreciat și respectat ca un adevărat profesionist plătit pentru expertiza sa ! 

O abordare win-win

Dacă un proprietar a ales  să-și promoveze oferta pe cont propriu (și este alergic la agenții imobiliari)  este inutil să apelați la vodoo, hipnoză sau magie pentru a-l convinge să lucreze cu dumneavoastră (și cu atât mai puțin să vă plătească un comision). Aveți în schimb posibilitatea de a construi o relație onestă cu acesta oferindu-i detalii despre pachetele de promovare disponibile prin OferteProprietari.ro.

Ca profesionist în vânzări știți foarte bine câtă aversiune trezesc tehnicile de persuasiune și manipulare a clientului. Cu toate acestea oricine este bucuros să plătească un expert pentru un sfat util sau atunci când timpul este prețios.  Chiar și un proprietar care dorește să-și promoveze oferta pe cont propriu are nevoie de serviciile unui profesionist pentru stabilirea prețului de pornire, pregătirea proprietății pentru vânzare șau alegerea unui buget de promovare. Oferiți clienților dumneavoastră servicii personalizate și mai ales posibilitatea de alege între un serviciu complet de reprezentare și reprezentare parțială sau limitată doar la anumite servicii. 

În mod firesc proprietarii care nu doresc sau nu au posibilitatea să investească în promovarea ofertei lor vor asculta cu atenție strategia dumneavoastră de promovare. În acest  caz veți câștiga desigur comisionul negociat cu un client care a ales să lucreze cu dumneavoastră.

Ce aveți de câștigat ?

Pe OferteProprietari.Ro găsiți toate instrumentele necesare pentru o prezență online de calitate iar partenerii noștri beneficiază de condiții preferențiale pentru promovarea ofertelor clienților pe care-i reprezintă.

Dacă sunteți Agent sau Broker imobiliar vă invităm să deschideți un cont pe site ca societate comercială sau ca profesionist. Astfel veți avea posibilitatea să adăugați GRATUIT oferte în secţiunea comercială a portalului, cu condiţia de a respecta principiul reprezentării exclusive a unei singure părți în aceeași tranzacție.

Puteți activa un număr nelimitat fie din contul dumneavoastră prin încărcarea unui fișier csv (vă putem ajuta cu detaliile). Mai mult, profilul dumneavoastră va fi listat fără nici un cost în secțiunea "Parteneri" împreună cu datele de contact și logo-ul sau fotografia dumneavoastră.

Dar beneficiul cel mai important pentru dumneavoastră este oportunitatea de a diversifica și personaliza serviciile oferite clienților; Folosind platforma noastră aveți posibilitatea de a oferi nu doar  full representation dar și flat fee brokerage sau agent assisted private sale. Pentru că diferențierea este singura soluție pentru a supraviețui și prospera în orice afacere !

 

Ce aveți de făcut ?

 

Dacă sunteți interesat vă rugăm să deschideți un cont pe site selectând opțiunea "PARTENER" . Vă rugăm să utilizați datele reale de contact (nume, telefon, email) pentru a fi în măsură să vă contactăm. Adăugați pe Forum comentariile și propunerile dumneavoastră.

 

 Atenție !

Vă rugăm să aveți în vedere ca oferim această oportunitate unui număr limitat de potențiali parteneri, fară a solicita nici un fel de angajament financiar. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta partenerii pe baza propriilor criterii de profesionalism si moralitate inclusiv prin (dar fără a ne limita la) solicitarea unor documente cum sunt recomandările, actele de studii sau certificatul de cazier judiciar. 

 

 

 

Termeni:
Autentificare sau Înregistrare pentru a comenta.