Bun venit pe Forum !

Conectează-te acum prin:

Booking.com

De ce este important ca oferta mea să fie promovată ?

actualizat martie 2018 in Piața Imobiliară


Speranța nu ține loc de strategie !Ati luat decizia de a vinde sau inchiria o proprietate pentru ca urmariti anumite planuri sau obiective personale: poate doriti sa cumparati o alta proprietate, aveti cheltuieli urgente, probleme de sanatate sau o oportunitate extraordinara de investitii.
Atingerea obiectivelor dumneavoastra va depinde de gasirea echilibrului dintre doua variabile care tind sa fie direct proportionale: pretul obtinut si timpul necesar pentru gasirea unui cumparator.
Nu uitati insa ca acest echilibru nu poate fi atins la un nivel satisfacator  decat atunci cand oferta dumneavoastra este cunoscuta de cat mai multi potentiali cumparatori.
In caz contrar singura solutie pentru a vinde va fi scaderea pretului pana la nivelul la care realizarea obiectivelor dumneavoastra este compromisa.
Scopul este sa gasiti acel cumparator pentru care nu este important atat pretul cat anumite caracteristici unice care individualizeaza orice proprietate: locatia, utilitatea, calitatea etc.
Acest cumparator exista ! Asigurati-va ca el va putea gasi oferta dumneavoastra cat mai usor si investiti in promovarea acesteia !

  Piata imobiliara a devenit ... o loterie ! 

Nu este un secret ca lichiditatea a "secat" pe piata imobiliara si fiecare oferta este in competitie cu alte mii de oferte. 
Cumparatorii motivati si solvabili sunt putini iar o oferta care nu este promovata va ramane pur si simplu neobservata printre milioanele de anunturi publicate in ziare si pe internet. 
Conform unor site-uri de specialitate in fiecare luna sunt publicate peste 40 de mii de oferte imobiliare noi iar numarul de oferte active aflate pe piata depaseste 110 mii.
Sansele teoretice ca  o oferta sa gaseasca cererea sunt prin urmare de aproximativ 36 % dar aceasta este doar o medie. 
Sansa reala poate fi mai mare sau mai mica iar diferenta o poate face doar promovarea ofertei. 
Pentru ca in lipsa promovarii sansele ca o oferta sa-si gasesa cererea sunt  la fel de mici ca sansele de castiga la loterie ...fara sa cumparati bilet.Autentificare sau Înregistrare pentru a comenta.