Bun venit pe Forum !

Conectează-te acum prin:

Booking.com

Am o ofertă ! Cum o promovez ?

actualizat aprilie 2017 in Piața Imobiliară


 Nu publicaţi un anunţ. promovaţi o ofertă !

În condițiile pieței imobiliare de astăzi nu este realist sa așteptați găsirea unui cumpărător (sau chiriaș) fără a investi în promovarea ofertei dumneavoastră.
Dacă o carte poate fi ascunsa  cel mai bine într-o bibliotecă, probabil ca la fel de bine puteți ascunde oferta dumneavoastră prin publicarea unui anunț într-un ziar sau pe un site de anunțuri gratuite.
Portalurile de anunțuri gratuite publică milioane de anunțuri și pot avea milioane de vizitatori. Dar ceea ce contează pentru pentru a găsi un cumpărător nu este  traficul total al portalului ci numărul de vizualizări pe care-l obține oferta dumneavoastră.
Pentru a obține rezultatul pe care-l doriți  nu este suficient sa publicați o oferta așteptând sa apară ...un fraier.
Vom fi foarte sinceri : dacă asta este strategia dumneavoastră noi credem ca va pierdeți timpul iar cu timpul veți pierde tot mai mulți bani !

 Construiţi o campanie de promovare din 5 pași !

Este greu să ne imaginăm astăzi o campanie de promovare fără o pagină de internet sau chiar un site dedicat.
Orice cumpărător va avea grijă să se informeze în detaliu înaite de a lua o decizie de cumpărare, fie că este vorba de o asigurare RCA, o vacanță sau chiar o simplă tigaie.
Asiguraţi-vă că oferta dumneavoastră are o pagină dedicată cu un conţinut relevant şi atractiv: informaţii detaliate,  fotografii expresive, localizare corectă pe harta satelit, eventual tur virtual sau prezentare video. Nu uitaţi să evidenţiaţi oferta dumneavoastră folosind gama de Opțiuni Premium disponibile pentru abonaţii înregistraţi !
Pagina dedicată ofertei dumneavoastră primeşte o adresă scurtă (friendly URL) de tipul oferteproprietari.ro/22736, unde cifra reprezinta codul ofertei. Folosiți-vă  imaginația  pentru a construi  o campanie de promovare online și off-line utilizând acestă pagină ca punct de plecare;
Trebuie să ştiţi că adesea cumpărătorul ideal se aseamănă cu dumneavoastră ! Statisticile arată că au mai multe șanse de finalizare tranzacțiile între persoane cu același profil de venituri, avere, educație sau locație geografică. Prin urmare cea mai buna strategie este promovarea ofertei dumneavoastră începând cu cei apropriați: rude, colegi, vecini, prieteni reali sau virtuali.
Salvaţi şi trimiteți prin e-mail versiunea PDF  a paginii (împreună cu  link-ul URL) către toate contactele dumneavoastră de email  (și rugați-vă prietenii sa-l transmită mai departe)Folosiţi butoanele disponibile in partea din stanga paginii si distribuiţi adresa URL a ofertei prin intermediul conturilor preferate de social media;Utilizați facilitatea oferită pe site pentru a printa o versiune pe hârtie a ofertei și distribuiți-o în cat mai multe exemplare în zona dumneavoastră: prin afișare, ca flyer,  în cutiile poştale, la panoul de anunțuri din supermarket etc.Publicaţi anunţuri în ziare sau alte publicaţii locale şi menţionaţi adresa URL a ofertei alături (sau în loc)  de numărul de telefon !Comandaţi şi afişaţi un banner cu anunţul " DE VÂNZARE" şi menţionaţi adresa URL a ofertei alături (sau în loc)  de numărul de telefon !

  A fi sau a nu fi  pe Google ?
99 % din căutările  pentru o cumpărarea sau închirierea unei proprietăţi încep pe internet  iar aproape toate căutările pe internet  încep şi se termină într-un motor de căutare, cel mai adesea atotputernicul Google.
Se spune că dacă eşti pe prima pagina în rezultatul căutărilor Google banii vin de la sine. Probabil că este adevărat de vreme ce Google a ajuns să valoreze 150 de miliarde de dolari !
Se știe că motoarele de căutare iubesc cuvintele cheie, adică acele cuvinte care vor fi tastate de un internaut în fereastra motorului de căutare.
Aveți grija ca în titlul și în corpul ofertei dumneavoastră să se regăsească mai ales acele cuvinte  care s-ar putea afla în mintea unui potențial cumpărător. De exemplu este mai util ca titlul ofertei sa includă cuvintele "Apartament 3 camere decomandat Lacul Tei" în loc de "Ocazie Unica, Pentru pretenţioşi, Finisat  Lux, mobilat Mobexpert"  (nimeni nu caută așa ceva pe Google !)
Se mai știe ca motoarele de căutare iubesc link-urile, mai ales atunci când sunt multe ! Publicați link-ul cu adresa URL a ofertei dumneavoastră oriunde aveți posibilitatea în lumea virtuală: bloguri, forumuri, pagini personale și...da, site-uri de anunțuri gratuite.
Un anunț pe un site de anunțuri gratuite nu înseamna nimic ! Același anunț se va diferenția de anunțurile publicate de intermediari și va fi imediat remarcat dacă este însoțit de link- ul cu adresa URL  a ofertei dumneavoastră pe site-ul OferteProprietari.Ro.
O combinație reușita de cuvinte cheie și promovare intensiva a adresei URL  pot aduce o oferta pe prima pagina a căutărilor Google în câteva zile !
  Utilizaţi instrumentele folosite de profesionişti !
Puneţi oferta dumneavoastră  pe prima pagină a căutărilor Google chiar astăzi: comandaţi o campanie PPC (pay per click)  Google Adwords!
In România au fost raportate 6,6 miloane de conturi Facebook, respectiv aprope 70 % din populația activă a țării. De ce sa nu vă promovaţi oferta pe cea mai populară reţea de socializare din lume.
Promovaţi pagina ofertei dumneavoastră simultan pe sute de site-uri de anunţuri gratuite !Alegeți un pachet de promovare premium care asigură expunere maximă și rezultate măsurabile pentru oferta dumneavoastră !
Citiți și:
De ce este important ca oferta mea să fie promovată
Cât trebuie să investesc în promovarea unei oferte ?

Termeni:
Autentificare sau Înregistrare pentru a comenta.