Bun venit pe Forum !

Conectează-te acum prin:

Booking.com

Ce sunt Opţiunile Premium ?

actualizat martie 2015 in OferteProprietari.ro

image

Vă punem la dispoziţie o gamă completă de Opţiuni Premium pentru promovarea ofertei dumneavoastră în rezultatele căutarilor pe site.

Dacă sunteţi autentifcat puteţi activa online opţiunile dorite din meniul Opţiuni Premium

  Opţiunea  "Oferta în Top"

Ofertele adăugate zilnic pe site vor face ca oferta dumneavoastră să ajungă din ce în ce mai jos în rezultatul căutărilor.

Pentru mentinerea ofertei dumneavoastră în topul rezultatelor nu este nevoie să o re-publicaţi periodic.

Apelaţi în schimb la opţiunea "Oferta în Top" şi oferta dumneavoastră va fi din nou pe prima pagină ! Puteţi folosi acestă opţiune ori de câte ori doriţi !

Costul opţiunii: 5 Euro


 Opţiunea  "Ofertă Recomandată"


Acestă opţiune vă oferă posibilitatea să licitaţi pentru a promova o ofertă (împreună cu un mesaj promoţional) pe toate paginile principale ale site-ului.

Oferta devine "Ofertă Recomandată" dacă suma licitată de dumneavoastră este mai mare decât a celei curente şi va păstra această poziţie până când altcineva supralicitează. 


 Opţiunea "Slideshow"


Folosiţi acestă opţiune pentru a face oferta dumneavoastră remarcată: imaginile proprietăţii dumneavoastră vor fi afişate dinamic sub formă de slide show timp de 30 de zile. Sunt necesare ce puţin 3 fotografii.

Costul opţiunii: 1 Euro


 Opţiunea "Evidenţiere ofertă"


Folosiţi acestă opţiune pentru a evidenţia oferta dumneavostră printr-o culoare de fundal distinctă pentru 30 de zile.

Costul opţiunii: 1 Euro


 Important!

Pentru plăţile prin SMS şi card bancar sumele listate în EURO vor fi decontate în RON la cursurile practicate de organizatiile implicate în procesarea plaţilor (MobilPay, Visa, Mastercard)

  • Pentru plăţile în cont bancar (OP, depunere numerar) sau prin Mandat Poştal, sumele în EURO sunt plătibile în RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii pro-forma iar comisioanele aferente tranzacţiei sunt în sarcina plătitorului.
  • Plăţile prin SMS sunt considerate de către operatorii de telefonie mobilă servicii cu valoare adăugată. Prin urmare la suma de plată în RON se adaugă şi TVA 24 %.


Termeni:
Autentificare sau Înregistrare pentru a comenta.