Studio pe malul lacului Straulesti

Studio pe malul lacului Straulesti Studio pe malul lacului Straulesti Studio pe malul lacului Straulesti Studio pe malul lacului Straulesti Studio pe malul lacului Straulesti
  • Detalii
Tipul proprietății: Garsoniera
Suprafața utilă: 38 m²
Suprafața construită: 43 m²
Număr camere: 1 cameră
Dormitoare: 1
Băi: 1
Etaj: 2
Etaje imobil: 3
Anul construirii: 2022
Performanța energetică: A
Stare Imobil: Nou construit
Situația juridică: Documentație cadastrală
Utilități: Apă curentă, Canalizare, Energie electrică, Fibră optică, Gaze, Încălzire centrala
Facilități imobil: Lift, Loc de parcare, Supraveghere video
Facilități în zonă: Centru comercial, Grădiniță, Loc de joacă, Parc, Piscină, Sală de fitness, Școală, Shopping Mall, Spital, Supermarket, Transport în comun

DIRECT DEZVOLTATOR
Direct pe malul lacului Straulesti, proiectul beneficiaza de 10.000mp de teren, dintre care mai bine de jumatate din acesta este destinat spatiilor verzi, aleilor pietonale si zonei de agrement.
Avantajul pe care vi-l ofera proiectul nostru, este posibilitatea de a va personaliza intregul apartament dupa bunul plac. Apartamentele din cadrul condominiului Lac Straulesti sunt predate proprietarilor la alb, iar acestia au astfel posibilitatea de a-si alege personal oferta preferata pentru usile interioare, parchet, ceramica, obiectele sanitare si alte finisaje. Datorita acestui aspect, pretul apartamentelor este mai mic pentru ca nu va sunt impuse costurile dezvoltatorului pentru finisajele respective.

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Vă putem ajuta?