Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan

Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan Proprietar inchir.ap.2cam.Crangasi-Metrou/tr.41-vizaviAuchan
  • Detalii
Tipul proprietății: Apartament
Chirie: € 270 /lună
Suprafața utilă: 56 m²
Număr camere: 2 camere
Băi: 1
Animale de companie: Nu sunt permise
Etaj: 4
Etaje imobil: 4
Stare Imobil: Bine întreținut

Direct proprietar,fara intermediari imobiliari,ofer spre inchiriere apart.2 camere, liber, semidec.et.4/4 (hidroizolatie )situat in blvd.Constructorilor, vis-a-vis de hipermarket Auchan Crangasi; de la Metrou Crangasi,tramvai 41,autobus 178, Centrul Comercial/ P-ta AgroAlimentara, 8-10 min.mers pe jos sau 2 min. cu autobus 162 si 163.
Blocul, la fel ca toate celelalte din zona, este retras fata de bulevard, este inconjurat de o padure de tei inalti cat blocurile – aer curat, liniste, vara racoare. Apartamentul are vedere in spatele blocului iar in fata lui, peste bulevard,hipermarket Auchan – pe galeria comerciala,multe servicii de utilitate publica: toate companiile de telefonie/internet,aparate plati electronice,2 farmacii,plafar,produse traditionale ardelenesti,posta,money gram,curatatorie chimica,reparatii incaltaminte,chei/yale,xerox, magazin confectii, incaltaminte.
Ca zone de agrement in apropiere – Parcul Crangasi cu terenuri de sport, Lacul Morii.
Apartamentul are si 2 debarale cu rafturi si urmatoarele dotari :
– renovat 2018 – zugravit, gresie si faianta la baie, bucatarie, holuri
– instalatii sanitare noi la baie si bucatarie
– mobilat – in mare parte cu mobilier nou, ca :
* pt.dormit-2 canapele extensibile 2.00/1.40m, cu lada pt.lenjerie pat
* birou calculator+scaun cu rotile
* masuta in ambele camere
* mobilier baie
* chiuveta si masca chiuveta la bucatarie si baie
– parchet de lemn acoperit partial de covoare,termopan la una din camere, cu plasa insecte si jaluzele verticale – celelalte geamuri au vedere intr-un balcon inchis,lung,cu vedere la padurea de tei.
– aparatura electrocasnica – masina de spalat rufe, combina frigorifica, 2 televizoare (cablu TV si Internet RDS cu sediul in Auchan) aragaz 4 ochiuri si hota, 2 aspiratoare, ventilator in perete la baie.
– consumul este contorizat – repartitoare de caldura, apometre.
Apart.este disponibil pt.vizionare si locuit, convenabil pentru 2 persoane-prietene. Fara animale de companie. Pret inchiriere : 270 Euro/luna cu anticipatie 1+1 Garantie ( valoarea unei chirii ).

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Vă putem ajuta?