Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2

Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2 Inchiriere apartament 2 camere bloc nou Vitan Residence 2
Tipul proprietății: Apartament
Suprafața utilă: 55 m²
Număr camere: 2 camere
Băi: 1
Etaj: 4
Etaje imobil: 11
Anul construirii: 2014

Apartamentul de 2 camere decomandat, disponibil pentru inchiriere in complexul Vitan Residence 2, este orientat catre est, foarte luminos, avand soare pe toata perioada zilei, vedere panoramica exceptionala catre soseaua Mihai Bravu, Delta Vacaresti, blocurile Asmita Gardens.

Apartamentul se inchiriaza preferabil unui cuplu, fara copii si/sau animale de companie.

Apartamentul este format din living, bucatarie inchisa, dormitor, hol, baie, balcon, cu un spatiu inteligent impartit pe o suprafata utila 54,6 mp, situat la etajul 4.

Bucataria este complet mobilata si utilata (frigider  incorporat Whirlpool, cuptor cu microunde Samsung, plita pe gaz, hota si cuptor electric Pyramis, toaster  Philips si masina de spalat de vase Whirlpool).

Livingul are un mobilier modern de lux New York (Lems) cu lumina led ambientala, canapea extensibila si fotoliu William (Lems), zona de bar si zona de birou, aer conditionat Westwood DC Inverter cu functie de incalzire si racire, TV Samsung si internet de mare viteza, draperii si perdele.

Dormitorul este mobilat cu pat tapitat si lada de depozitare, o comoda si 2 noptiere, un dressing foarte spatios si bine compartimentat cu fete de oglinda ce dau o senzatie de spatiu, TV Samsung, aer conditionat Westwood DC Inverter cu functie de incalzire si racire, draperii si perdele.

Baie este placata cu piatra naturala pe pereti si pe pardoseala, cada cu jacuzzi si mobilier bine proiectat pentru optimizarea spatiului si pentru depozitare.

Holul este spatios, dotat cu dulap de pantofi, cuier si o debara inchisa cu dulap de depozitare si masina de spalat rufe Whirpool.

Balconul este inchis cu geamuri glisante din sticla si este utilat cu uscator de rufe.

Situat la 100 m in interior fata de soseaua Mihai Bravu, complexul Vitan Residence 2 este ferit de zgomotul soselei, dar cu acces facil la toate mijloacele de transport, magazine, scoli si gradinite. Blocul este foarte bine izolat termic si a fost dat in folosinta in 2014. Intreg complexul este foarte bine securizat, cu multe cai de acces (3 porti acces pietonal si o bariera acces auto), videointerfon, ascensor Schindler de 7 persoane, hol parter prevazut cu zona de relaxare. Pe terasa ultimului etaj, blocul este prevazut cu gazon natural, cu acces pentru toti locatariii complexului, fiind o adevarata oaza de relaxare si oferind o priveliste panoramica asupra intregului oras.

De asemena, complexul dispune de spatii verzi la parter, banci pentru relaxare, spatiu exterior de depozitare a gunoiului menajer, rampe de acces pentru carucioare, supraveghere video 24h si locuri de parcare disponibile chiar langa complex sau pe  bulvardul Mihai Bravu, foarte aproape de complex (de asemenea se poate inchiria loc de parcare in incinta complexului contra-cost).

Incalzirea se face prin centrala de bloc, ceea ce ofera un confort termic sporit la costuri foarte mici (iarna, in lunile geroase intretinerea este de pana in 350 RON/luna).

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?