EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului

EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului EXPLOREAZA VIRTUAL! Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului
Tipul proprietății: Apartament
Suprafața utilă: 49 m²
Număr camere: 2 camere
Număr băi: 1
Etaj: parter
Etaje imobil: 3
Performanța energetică: A
Situația juridică: Întabulat, Liber de sarcini
Facilități imobil: Loc de parcare
Detalii tranzacție: Se accepta credit
Telefon contact: 0729462731

  • Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, concretizata printr-un apartament cu doua camere, situat intr-o arie linistita a cartierului Tractorul.

EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=9d9BuCUymBn

Proprietatea este configurata pe o compozitie decomandata, cu desfasurare pe 49 mp utili si balcon.

Pasind in imobil, suntem intampinati de holul de intrare, generos proiectat, pentru a permite eficienta organizarii. In partea dreapta ni se prezinta baia spatioasa, prevazuta cu cada, gandita intr-o nuanta placuta de lila, precum si dormitorul. In partea stanga, livingul si bucataria open-space se imbina armonios, fiind delimitate de o zona tip „bar”. Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii, in timp ce clasa energetica A a imobilului garanteaza confortul optim in fiecare sezon.

Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil de 3 etaje ce face parte dintr-un ansamblu rezidential inchis, locul de parcare aferent acestei oferte fiind unul de o deosebita siguranta. Orientarea apartamentului este privilegiata, oferind norocosilor viitori proprietari o raza vizuala larga si posibilitatea de a profita la maxim atat de balcon, cat si de privelistea spre zona verde adiacenta.

Oferta este, desigur, completata de avantajele locuirii in cartierul „renascut” al Brasovului – o zona tanara si dinamica cu acces facil la Coresi Mall, Auchan, Lidl, restaurante, cladiri de birouri, institutii de invatamant, servicii after-school, centre medicale, sali de sport, piata si multe altele. In acelasi timp, avand in vedere caracterul intim al ansamblului (cu doar 9 apartamente in cladire), viitorii proprietari se vor putea bucura aievea de alaturarea la aceasta comunitate.

Invitam colegii la colaborare! Garantam agentului/agentiei partenere comision de colaborare.

Consilier dedicat acestei oferte:

doamna Ana Epure

0729 462 731

Detalii, fotografii suplimentare precum si alte variante similare exclusive:
http://www.ascendentimobiliare.ro

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.