EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov

EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov EXPLOREAZA VIRTUAL! Imobil in pozitionare excelenta, Brasov
Tipul proprietății: Apartament
Suprafața utilă: 70 m²
Număr camere: 3 camere
Număr băi: 1
Animale de companie: Permise
Etaj: 6
Etaje imobil: 10
Telefon contact: 0729462731

  • Descriere

Comision chirias: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre spre inchiriere o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-un apartament cu trei camere, situat in Brasov, in vecinatatea Colinei Universitatii, zona Grivitei.

EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=qTBWfP7Zjao

Proprietatea se desfasoara intr-o configuratie decomandata pe 70 mp utili, avand, actualmente, urmatoarea compozitie: bucatarie spatioasa, complet echipata, amintind de finetea florilor de cires, doua dormitoare prevazute cu paturi duble, sufragerie cu canapea, avand acces in balconul inchis, si baie cu cada. Structura apartamentului il recomanda pe segmentul rezidential atat pentru o familie cu copii, cat si pentru prieteni ori colegi, accesul in fiecare din cele trei camere si baie facandu-se prin holuri.

Localizarea centrala si infrastructura locala ne vin in intampinare, punand la dispozitie acces facil la statii de transport in comun, Centrul Civic, Colina Universitatii, Aula Universitatii, licee, supermarketuri, spatii verzi generoase, centru medical, cladiri de birouri, benzinarie, restaurante, sala de sport.
Consilieri dedicati acestei oferte:
domnul Marius Ramba
0728 832 020
si
doamna Ana Epure
0729 462 731

 

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.