Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari

Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari Casa + 3850 mp in statiunea Ocnele Mari
Tipul proprietății: Camera locuibila
Suprafața utilă: 80 m²
Teren: 3.850 mp
Număr camere: 3

Se vinde Casa traditionala locuibila in zona linistita dintre dealuri ( incercuita de peisaje excelente cu paduri – locul perfect pentru casa de vacanta, pensiune sau de inchiriat in regim hotelier ) + anexe incercuita de 3845 mp teren intravilan.

Locatie formata din:

– casa cu 3 camere + beci
– casa cu o camera ( bucatarie de vara )
– magazie din lemn cu baza din beton
– diferite anexe
– 3850 mp teren cu vie si pomi fructiferi
Utilitati: cablu, internet, curent electric, fosa septica, gratar zidit in curte, fantana cu apa.

Casa se afla in orasul Ocnele Mari departe de trafic si aglomeratie, la circa 4 km de centru ( 10km de Ramnicu Valcea ), cu acces direct la drumul asfaltat.

Locul perfect pentru casa de vacanta, terapie si relaxare prin activitati agricole sau de regenerare in statiunea balneara.
Incalzire pe sobe + cuptoare traditionale pe lemne cu plita, dusumele din lemn.

Comunitate frumoasa de vecini care se ajuta intre ei la orice este nevoie, chiar pentru constructii sau ajutor in gospodarie.

Locatia are potential turistic fiind aplasata la 3-4km de strandurile cu apa termala si sarata ocnita si ocnele mari si salina de la ocnele mari care au beneficii terapeutice si sunt vizitate de sute de mii de oameni anual.

+Proiect de mansardare bonus

Mai multe poze si videoclipuri pe watsapp la cerere.

Pretul terenului in zona este de 10€/mp deci este o oportunitate mare de investitie pe termen lung.

Pentru vizionare pozitie gps: str. Valea Gradinilor, nr 16, Ocnele Mari ( punct de reper : fantana de la bifurcatie drumului )

Suntem proprietari, actele sunt in regula, iar pretul este negociabil.

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?