Direct proprietar inchiriez apart.2 camere vis-a-vis de hipermarket Auchan CRANGASI

Direct proprietar,fara intermediari imobiliari de nici un fel,ofer spre inchiriere ap.2 camere semidec.et.4/4 (hidroizolatie ) situat in blvd.Constructorilor vis-a-vis de hipermarket Auchan Crangasi; de la Metrou Crangasi,tramvai 41,autobus 178,Centrul Comercial,P-ta AgroAlimentara/ sunt 8-10 min.mers pe jos sau cu autobus 162 si 163, 2 statii foarte scurte.
Blocul, la fel ca toate celelalte din zona, este retras fata de bulevard, este inconjurat de o padure de tei inalti cat blocurile – aer curat, liniste, vara racoare. Apartamentul are vedere in spatele blocului iar in fata lui, peste bulevard,hipermarket Auchan – pe galeria comerciala,multe servicii de utilitate publica: toate companiile de telefonie/internet,aparate plati electronice,2 farmacii,plafar,produse traditionale ardelenesti,posta,money gram,curatatorie chimica,reparatii incaltaminte,chei/yale,xerox, magazin confectii.
Ca zone de agrement in apropiere – Parcul Crangasi cu terenuri de sport, Lacul Morii.
Apartamentul are si 2 debarale cu rafturi si urmatoarele dotari :
– renovat 2018 – zugravit, gresie si faianta la baie, bucatarie, holuri
– instalatii sanitare noi la baie si bucatarie
– mobilat – in mare parte cu mobilier nou ca :
– pt.dormit-2 canapele extensibile 2.00/1.40m, cu lada pt.lenjerie pat
– birou calculator+scaun cu rotile
– masuta in ambele camere
– mobilier baie
– chiuveta si masca chiuveta bucatarie si baie
– parchet de lemn acoperit partial de covoare,termopan la una din camere, cu plasa insecte si jaluzele verticale – celelalte geamuri au vedere intr-un balcon inchis,lung,cu vedere la padurea de tei.
– aparatura electrocasnica – masina de spalat automata,combina frigorifica,2 televizoare (cablu TV si Internet RDS cu sediul in Auchan) aragaz 4 ochiuri si hota, aspirator, ventilator in perete la baie.
– consumul este contorizat – repartitoare de caldura,apometre.
Convenabil pentru 2 persoane,prietene. Fara animale de companie. Pret inchiriere : 300 Euro/luna cu anticipatie 1+1 Garantie.
Disponibil pentru vizionare si locuit de la 1 Octombrie a.c. – apartamentul se prezinta exact ca in poze si descriere astfel ca, pana la aceasta data, cine doreste sa aiba siguranta ca il va inchiria se poate face un Antecontract de inchriere cu clauzele de rigoare, asa cum am mai procedat.

  • Detalii
Tipul proprietății: Apartament
Chirie: € 300 /lună
Suprafața utilă: 58 m²
Număr camere: 2 camere
Număr băi: 1
Animale de companie: Not Allowed
Etaj: 4
Etaje imobil: 4
Stare Imobil: Bine întreținut

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.