Oferim spre inchiriere apartament conditii avantajoase de plata, variante de inchiriere

Oferim spre inchiriere apartament conditii avantajoase de plata, variante de inchiriere Oferim spre inchiriere apartament conditii avantajoase de plata, variante de inchiriere Oferim spre inchiriere apartament conditii avantajoase de plata, variante de inchiriere Oferim spre inchiriere apartament conditii avantajoase de plata, variante de inchiriere
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 72 m²
Etaje imobil: 4
Anul construirii: 1972

Proprietar ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere complet mobilat(doua dormitoare cu pat dublu si sufragerie)situat la etajul 4 din 4, bloc reabilitat in Drumul Taberei, Romancierilor, zona foarte civilizata, 2 apartamente pe etaj, foarte potrivit pentru familii. Bucataria este complet dotata: combina frigorigica, cuptor electric, plita . Baie principal si WC de serviciu
Apartamentul este dotat cu aer conditionat in sufragerie si este deosebit de cald in timpul iernii in urma reabilitarii.
In pretul apartamentului este inclus si un loc sigur de parcare al proprietarului cu posibilitatea oferirii celui de ?al doilea fara cheltuieli suplimentare.
Se poate gasi solutie de facturare pe firma. Nu impunem termen lung.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?