Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera!

Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera! Apartament cu 2 camere la pret de garsoniera!
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Proprietar vand apartament 2 camere decomandate la demisol inalt (ferestre inaltime 92 cm), ideal pentru studenti sau sediu firma. Este situat aproape de metrou, ,tramvai, supermarketuri (Auchan, Lidl, Megaimage), cartier nou in continua dezvoltare. Apartamentul este nou (decembrie 2017), din beton,izolat exterior, are tamplarie PVC, gresie, faianta, usa metalica la intrare,usi interioare, centrala gaze, aer conditionat in sufragerie, debara si are toate actele la zi . Este situat intr-un bloc cu interfon, lift, supraveghere video si parcare proprie, se vinde partial mobilat in bucatarie si neutilat, pretul este 38.000 euro.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?