Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei

Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei Garsoniera transformata in apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1,Ploiesti Nord, strada Cameliei
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 9
Anul construirii: 1967

– pretul este usor negociabil
– instalatii sanitare noi
– zugravit recent si foarte curat
– renovat
– geamuri termopan peste tot
– balcon inchis cu termopan
– vecini serviabili, comunicativi
– bloc bine intretinut
– multa verdeata
– are apometre,
– separatie de gaze (fiecare plateste atat cat consuma)
– foarte usor de ajuns in orice zona a Ploiestiului, fiind foarte aproape statii de tramvai, autobuze
– parchet laminat, in bucatarie, balcon, baie – gresie
– bucatarie si baie – faianta
– varuit cu lavabil
– usi celulare la interior
– usa metal la exterior
Garsoniera are 2 camere, o bucatarie si o baie mari, vederea este spre spatele blocului, spre NV. Liftul este nou si modern. Instalatiile electrica, sanitara si termica, au fost schimbate. Terasa a fost transformata in dormitor (fara afectarea structurii blocului) si a ramas si un balcon. Nu sunt probleme cu acoperisul.
Cada noua.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?