Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil

Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil Proprietar, de vanzare apartament 2 camere, nou, in complex rezidential, pret negociabil
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 64 m²
Etaje imobil: 11
Anul construirii: 2010

Proprietar, de vanzare apartament nou de 2 camere in complex rezidential, etaj 11/11, constructie 2010. Apartamentul este finisat, dispune de centrala proprie, geamuri termopan, usi de interior, sanitare, usa metalica de intrare, terasa, interfon. Parcare subterana sau supraterana in incinta complexului, la cerere. Gradinita, farmacie, coafor, spatii de joaca si magazine in incinta complexului. Acces facil la mijloace de transport in comun. Pretul este usor negociabil. Exclus intermediari sau agentii imobiliare.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?