PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri

PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri PROPRIETAR 103 mp in Vila, DOMENII CASIN pe str. Alexandru Constantinescu Ideal Birouri
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Apartamentul este situat intr-o vila de pe strada Alexandru Constantinescu (fosta Campina). Strada face legatura intre Piata Domenii si Manastirea Casin (si continua pana la Arcul de Triumf). Vila este putin mai retrasa de la strada, toate ferestrele au vedere in curte.

Suprafata utila este de 103 mp si este impartita in 4 camere, bucatarie, baie, wc, camara, boxa. Apartamentul a fost folosit atat pentru birouri (spatiu comercial) cat si pentru locuinta.

In vila se afla inca 3 apartamente, cate unul pe fiecare nivel. Pentru apartamentul nostru se coboara cateva trepte, el aflandu-se la demisol inalt. Inaltimea camerelor este de 2,65m. Ferestrele camerelor au 2 metri patrati/camera. Accesul in curte este usor; exista si un loc de luat masa in aer liber. Cota parte din teren/curte corespunzatoare apartamentului este de 61 mp.

Apartamentul are parchet din lemn masiv de stejar, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usi de intrare metalice, interfon, supraveghere video..

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?