APARTAMENT 2 CAMERE VEDERE LAC IN COMPLEXUL REZIDENTIAL FLOREASCA RESIDENCE!In perioada 5-20 August 2015,la rezervarea unei garsoniere veti beneficia de un discount de 5% si de un loc de parcare la subsol.OFERTA LIMITATA!Va asteptam!

APARTAMENT 2 CAMERE VEDERE LAC IN COMPLEXUL REZIDENTIAL FLOREASCA RESIDENCE!In perioada 5-20 August 2015,la rezervarea unei garsoniere veti beneficia de un discount de 5% si de un loc de parcare la subsol.OFERTA LIMITATA!Va asteptam! APARTAMENT 2 CAMERE VEDERE LAC IN COMPLEXUL REZIDENTIAL FLOREASCA RESIDENCE!In perioada 5-20 August 2015,la rezervarea unei garsoniere veti beneficia de un discount de 5% si de un loc de parcare la subsol.OFERTA LIMITATA!Va asteptam! APARTAMENT 2 CAMERE VEDERE LAC IN COMPLEXUL REZIDENTIAL FLOREASCA RESIDENCE!In perioada 5-20 August 2015,la rezervarea unei garsoniere veti beneficia de un discount de 5% si de un loc de parcare la subsol.OFERTA LIMITATA!Va asteptam! APARTAMENT 2 CAMERE VEDERE LAC IN COMPLEXUL REZIDENTIAL FLOREASCA RESIDENCE!In perioada 5-20 August 2015,la rezervarea unei garsoniere veti beneficia de un discount de 5% si de un loc de parcare la subsol.OFERTA LIMITATA!Va asteptam!
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 70 m²
Etaje imobil: 10
Anul construirii: 2015

Floreasca Residence este un proiect imobiliar care se construie?te ?n proximitatea zonei de nord a Capitalei ?i ofer? o panoram? superb? asupra lacurilor Tei ?i Floreasca, av?nd ?n imediata apropiere puncte de interes perfecte pentru relaxare ?i distrac?ie: Clubul de Agremenent Dinu Pescariu, terenuri de tenis, clubul sportiv ?i strandul MAI, restaurante ?i cluburi, Mall Promenada.Complexul este alcatuit din trei blocuri care se diferentiaza prin design si arhitectura,doua cu regim de inaltime 2S+ P+10 si unul cu regim de inaltime 2S+P+5+6R.Floreasca Residence pune la dispozitia dumneavoastra apartamente de 2 camere cu suprafete locuibile generoase, decomandate si finisate la standarde internationale,disponibile la etajele 1 -9 si Parter.Pentru a afla ultimele noutati cu privire la proiectul nostru si stadiul lucrarilor puteti accesa si pagina oficiala de Facebook – https://www.facebook.com/www.floreascaresidence.ro?ref=aymt_homepage_panel

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?