Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar

Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar Inchiriez Apartament cu 2 camere la CASA - Proprietar
Disponibil din data:

Inchiriez apartament cu 2 camere, decomandat, 45mp utili, et 2. Electrocasnice: plita electrica, frigider, masina de spalat rufe, televizor Sistem incalzire: centrala proprie Diverse: aer conditionat, internet, telefon, loc de parcare Apartamentul a fost cumparat in 2013 si este situat la casa pe strada Felix, zona Torontal/Aradului. Casa are cate doua apartamente pe etaj si o curte comuna; apartamentul este construit din caramida Porotherm 30cm + termosistem 10cm, cheltuielile de intretinere fiind foarte mici. Se inchiriaza direct de la proprietar, de preferinta cuplu. Pentru detalii, sunati dupa ora 18:00.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?