Vand imobil constand in teren intravilan in suprafata de 2400 mp si casa batraneasca 3 camere, veranda (in stare acceptabila), teren situat in Comuna Apostolache, sat Apostolache , la 500 m de centrul comunei .

Vand imobil constand in teren intravilan in suprafata de 2400 mp si casa batraneasca 3 camere, veranda (in stare acceptabila), teren situat in Comuna Apostolache, sat Apostolache , la 500 m de centrul comunei . Vand imobil constand in teren intravilan in suprafata de 2400 mp si casa batraneasca 3 camere, veranda (in stare acceptabila), teren situat in Comuna Apostolache, sat Apostolache , la 500 m de centrul comunei . Vand imobil constand in teren intravilan in suprafata de 2400 mp si casa batraneasca 3 camere, veranda (in stare acceptabila), teren situat in Comuna Apostolache, sat Apostolache , la 500 m de centrul comunei . Vand imobil constand in teren intravilan in suprafata de 2400 mp si casa batraneasca 3 camere, veranda (in stare acceptabila), teren situat in Comuna Apostolache, sat Apostolache , la 500 m de centrul comunei .
Tipul proprietății: Teren intravilan
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Teren intravilan in suprafata de 2400 mp, cu pomi fructiferi, vita de vie, nuci, salcami, situat la 500 m de centrul comunei (primarie, scoala), zona cu aer curat, acces rapid la soseaua asfaltata si mijloace de transport in comun, utilitatile trase sunt energia electrica , restul fiind disponibile la poarta imobilului. In zona se afla Manastirea Apostolache (monument istoric), Casa Olarului. Pentru persoanele care isi doresc sa desfasoare in zona si o activitate agro-turistica , putem oferi in zona si 10000 mp de teren extravilan (pasune, teren pentru vie la pretul de 1 eur/mp negoc) si 5000 mp de padure de foioase neexploatata (la un pret de 1,5 eur/mp).Zona Apostolache se preteaza cresterii animalelor (oi, capre, vaci, cai, pasari), fiind inconjurata de o zona de deal care cu un peisaj frumos (o combinatie de padure, deal si pasune), dar si o zona dedicata plantatiilor de pomi fructiferi (meri, peri, gutui, nuci), dar mai cu seama a prunilor,tuica rezultata fiind de o buna calitate

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?