Giurgiului,Luica,garsoniere si apartamente in bloc nou,finisate la cheie,CT,UM,interfon,zona linistita,se pot achizitiona si prin credit,sau cu rate direct la dezvoltator,cu un avans minim.

Giurgiului,Luica,garsoniere si apartamente in bloc nou,finisate la cheie,CT,UM,interfon,zona linistita,se pot achizitiona si prin credit,sau cu rate direct la dezvoltator,cu un avans minim. Giurgiului,Luica,garsoniere si apartamente in bloc nou,finisate la cheie,CT,UM,interfon,zona linistita,se pot achizitiona si prin credit,sau cu rate direct la dezvoltator,cu un avans minim. Giurgiului,Luica,garsoniere si apartamente in bloc nou,finisate la cheie,CT,UM,interfon,zona linistita,se pot achizitiona si prin credit,sau cu rate direct la dezvoltator,cu un avans minim. Giurgiului,Luica,garsoniere si apartamente in bloc nou,finisate la cheie,CT,UM,interfon,zona linistita,se pot achizitiona si prin credit,sau cu rate direct la dezvoltator,cu un avans minim. Giurgiului,Luica,garsoniere si apartamente in bloc nou,finisate la cheie,CT,UM,interfon,zona linistita,se pot achizitiona si prin credit,sau cu rate direct la dezvoltator,cu un avans minim.
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Apartamentele sunt decomandate,dotate cu centrala termica,finisaje de calitate,baie cu geam,diverse suprafete.La cerere ele pot fi utilte si mobilate de noi.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?