Vand - cedez antecontract vanzare cumparare

Vand - cedez antecontract vanzare cumparare Vand - cedez antecontract vanzare cumparare Vand - cedez antecontract vanzare cumparare Vand - cedez antecontract vanzare cumparare Vand - cedez antecontract vanzare cumparare
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 66 m²
Etaje imobil: 11
Anul construirii: 2008

Cedez Antecontract de Vanzare-Cumparare pentru apartament 2 camere situat in bloc din 2008, et. 10 din 11 + mansarda.Creditul este direct la dezvoltator, mai sunt de achitat 125 RATE FIXE (10 ani) a 318 euro/luna sau 26000 euro cash.
Pretul cedarii este de 17000 Euro USOR NEGOCIABIL si URGENT. Se poate achita si cash la valoarea de 43000 Euro (pret cedare + rest de plata apartament).Actele necesare la cedarea contractului sunt doar cartile de identitate.Nu necesita adeverinte de venit etc.
Suprafata este de 60 mp utili si 6 mp terasa,apartamentul dispune de termopan,gresie,faianta, sanitare,centrala termica proprie, bucatarie mobilata, AC si este racordat la toate utilitatile.
Localizarea apartamentului este in Confort City, la cateva minute de Targul Autovit.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?