Proprietar, vand apartament deosebit, tip studio in Complexul Rezidential Rose Garden - zona Colentina. Accesul in parcare este controlat, beneficiind de asemenea de paza permanenta asigurata de catre BGS.

Proprietar, vand apartament deosebit, tip studio in Complexul Rezidential Rose Garden - zona Colentina. Accesul in parcare este controlat, beneficiind de asemenea de paza permanenta asigurata de catre BGS. Proprietar, vand apartament deosebit, tip studio in Complexul Rezidential Rose Garden - zona Colentina. Accesul in parcare este controlat, beneficiind de asemenea de paza permanenta asigurata de catre BGS. Proprietar, vand apartament deosebit, tip studio in Complexul Rezidential Rose Garden - zona Colentina. Accesul in parcare este controlat, beneficiind de asemenea de paza permanenta asigurata de catre BGS. Proprietar, vand apartament deosebit, tip studio in Complexul Rezidential Rose Garden - zona Colentina. Accesul in parcare este controlat, beneficiind de asemenea de paza permanenta asigurata de catre BGS. Proprietar, vand apartament deosebit, tip studio in Complexul Rezidential Rose Garden - zona Colentina. Accesul in parcare este controlat, beneficiind de asemenea de paza permanenta asigurata de catre BGS.
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Apartamentul beneficiaza de finisaje deosebite, se vinde imbunatatit, mobilat lux si utilat complet(mobilier Mobexpert, aragaz Indesit, masina de spalat Whirpool). Apartamentul a fost putin locuit(nefumatori) si este in stare impecabila. Bloc nou, acces facil, conditii deosebite. Apartamentul are loc de parcare suprateran platit.

Numar de camere: 2
Nivel: 6 / 11
Numar de bai 1
Balcoane:1
An de constructie: 2009
Suprafata construita: 56,00 m?
Suprafata utila: 45,00 m?
Confort: 1
Impartire: Semidecomandat

FACILITATI
Geamuri termopan
Apometre
Gaz
Magazin alimentar in incinta complexului
Loc de joaca amenajat pentru copii.
Paza BGS non-stop

Copiii se pot juca in locul de joaca din incinta complexului aflandu-se in siguranta, departe de traficul rutier.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?