Proprietar, inchiriez aparatment 2 camere Octavian Goga, stradal

Proprietar, inchiriez aparatment 2 camere Octavian Goga, stradal Proprietar, inchiriez aparatment 2 camere Octavian Goga, stradal Proprietar, inchiriez aparatment 2 camere Octavian Goga, stradal Proprietar, inchiriez aparatment 2 camere Octavian Goga, stradal Proprietar, inchiriez aparatment 2 camere Octavian Goga, stradal
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 60 m²
Etaje imobil: 8
Anul construirii: 1992

Proprietar, inchiriez apartament doua camere Octavian Goga, stradal. Localizare la intersectia zonelor Unirii, rond Alba Iulia si Vitan (mall Vitan la 10 min de mers pe jos), avand in imediata apropiere Tribunalul Bucuresti si Biblioteca Nationala.

Apartamentul este complet si modern mobilat, utilat, masina de spalat, televizor, cablu, internet, gresie, parchet. Este situat la etajul 7 din 8, are un balcon inchis, scara cu paza portar.

Locuri de parcare accesibile in fata blocului. Vizavi de scara este statie de tramvai, iar statiile de autobuz din intersectia Octavian Goga cu Calea Vitan sunt la 1 minut distanta. De asemenea, si cele din intersectia Octavian Goga cu Nerva Traian sunt foarte aproape.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?