Apartament 2 camere in Militari - Rosu, bloc nou 2014, la cheie, situat intr-un ansamblu rezidential

Apartament 2 camere in Militari - Rosu, bloc nou 2014, la cheie, situat intr-un ansamblu rezidential Apartament 2 camere in Militari - Rosu, bloc nou 2014, la cheie, situat intr-un ansamblu rezidential Apartament 2 camere in Militari - Rosu, bloc nou 2014, la cheie, situat intr-un ansamblu rezidential Apartament 2 camere in Militari - Rosu, bloc nou 2014, la cheie, situat intr-un ansamblu rezidential
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 66 m²
Etaje imobil: 3
Anul construirii: 2014

Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala deosebita, linistita, langa padurea Dudu. Apartamentul -la etaj 1 din 3- este finisat la cheie, dispunand de centrala termica Ferroli, interfon, canalizare conectata la reteaua primariei, toate utilitatile contorizate individual, loc parcare inclus in pret, pereti interiori zidarie, geam termopan tripan (3 foi, pentru o izolare fonica si termica mai buna) – toate oscilobatante, feronerie Roto, cu glafuri exterioare din aluminiu. Blocul este termoizolat cu polistiren expandat de 10 cm. Finisajele se pot realiza si la cerere.
Acces facil la mijloacele de transport in comun; la 200m se afla o policlinica, gradinita, farmacie, magazine, loc de joaca.
In zona este Centrul Comercial Militari, Auchan, Praktiker, Metro, Decathlon etc.
http://www.nuferilor.ro

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?