Com Nico ServTeren de vanzare, Brasov, Localitatea Risnov, Forban

Com Nico ServTeren de vanzare, Brasov, Localitatea Risnov, Forban Com Nico ServTeren de vanzare, Brasov, Localitatea Risnov, Forban Com Nico ServTeren de vanzare, Brasov, Localitatea Risnov, Forban Com Nico ServTeren de vanzare, Brasov, Localitatea Risnov, Forban
Tipul proprietății: Teren intravilan
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Terenul, 84000 mp, oferit spre vanzare este amplasat la o altitudine de 1200 m, la 6 km de Predeal, cu acces din DN 73 A, ultimii 2 Km fiind drum de macadam. Drumul accesibil oricarui tip de autovehicul atat vara cat si iarna, deszapezirea fiind asigurata de MApN care detine in zona cabana Steaua. Utilitati: apa, gaz, electricitate, telefon si internet, TV.
Terenul este construibil, PUZ, supr. lot 1000 mp pt casa de vacanta, 2000 mp pt. hotel/pensiune, retragere de la hotar 3,5 m, retragere din axul drumului 15 m, deschiderea minima a lotului va fi de 12 m, POT 50% pentru hotel si 35% pentru case de vacanta,
CUT 4 pentru hotel/pensiuni si 1 pentru case de vacanta, regim inaltime D+P+5E+2M pt hotel, D+P+E+M pt case de vacanta si restaurante. Terenul se vinde si parcelat, minim 5 cumparatori. Tot terenul construibil se afla in proprietatea firmei vanzatore. Pretul de vanzare: intre 80 si 125 euro mp. Pt viziteze in zona se asigura cazare, 100 ron camera/noapte, conditii de 4 stele.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?