APARTAMENTE PIPERA - 3 CAMERE LA CHEIE, SPATIOASE CU FINISAJE DEOSBITE.

APARTAMENTE PIPERA - 3 CAMERE LA CHEIE, SPATIOASE CU FINISAJE DEOSBITE. APARTAMENTE PIPERA - 3 CAMERE LA CHEIE, SPATIOASE CU FINISAJE DEOSBITE. APARTAMENTE PIPERA - 3 CAMERE LA CHEIE, SPATIOASE CU FINISAJE DEOSBITE.
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 95 m²
Etaje imobil: 2
Anul construirii: 2014

Cladirea are un caracter exclusivist si cuprinde 3 apartamente, fiind structurata pe Parter, Et. 1 si Mansarda. Toate cele e apartamente contin: 2 dormitoare,
1 living, 2 bai, bucatarie si 3 balcoane. Atat finisajele interioare cat si cele exterioare sunt de cea mai inalta calitate. Apartamentele au centrala proprie Buderus, obiecte sanitare Kludi Germania, usa de intrare Kette izolata temic si fonic cu prag automat, incuietoare Cisa in 18 puncte, tamplarie PVC Rehau cu feronerie GU Germania.Fiecare apartament se vinde cu un loc de parcare inclus in pret. Cladirea este situata in complexul rezidential Avangarde, prevazut cu poarta automata si paza, intreg complexul avand drum privat accesibil numai rezidentilor.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?