Garsoniera Militari complet utilata si mobilata

Garsoniera Militari complet utilata si mobilata Garsoniera Militari complet utilata si mobilata Garsoniera Militari complet utilata si mobilata Garsoniera Militari complet utilata si mobilata
Tipul proprietății: Garsoniera
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 20 m²
Etaje imobil: 4
Anul construirii: 1978

Garsoniera complet mobilata si utilata cu suprafata utila de 20.8 mp. Etajul 3/4, un singur perete exterior, izolatie interna cu polistiren, renovare recenta. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica.
Garsoniera se vine complet mobilata (pat de 2 persoane, 2 sifoniere, 2 corpuri de biblioteca, multiple spatii de stocare, masa plianta, bucatarie complet mobilata) si utilata (masina de spalat Electrolux cu incarcare verticala 5.5 kg cuva, frigider cu congelator LG, aragaz Zanussi, boiler Ariston, aer conditionat NEO 12.000 btu, cuptor cu microunde). Mobilierul si electrocasnicele au mai putin de 4 ani vechime.
Ideal pentru studenti, familii tinere sau persoane care doresc o casa usor de intretinut, la costuri reduse (intretinere vara 50 ron, iarna 150 ron)
Situata in apropierea statiei de metrou Pacii si autogarii Militari. Magazine Kaufland, Selgross, Dedeman si Lidl in apropiere. Bloc linistit.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?