Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului

Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului Casa de vanzare in zona deosebit de linistita aproape de centrul orasului
Tipul proprietății: Casă locuinta permanenta
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 110 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Casa unifamiliala de vanzare, in zona centrala, oras Bistrita, deosebit de linistita, singur in curte, curte pavata, amenajata (flori, pomi fructiferi, arbusti fructiferi?). Casa este finisata modern. Parter compus din: hol larg si luminos, living, bucatarie cu incalzire si prin pardoseala, baie, cu incalzire si prin pardoseala, 2 dormitoare. Incalzire centrala pe gaz si soba teracota, geamuri si usa de intrare tip termopan din aluminiu. Etaj mansardabil, scara interioara existenta si o camera amenajata. Anexe: beci, bucatarie de vara, garaj, cuptor/gratar din caramida. Suprafata de teren 500 mp.
Pret 90000 negociabil
Informatii la 0756026074

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?