inchiriez apartament 2 camere, 2 balcoane, 75 mp, complet mobilat si utilat, spatios si luminos, etaj 1, dressing, bloc nou, la 2 minute de statia de tramvai si la 7 minute de statia de metrou,Bucurestii Noi.

inchiriez apartament 2 camere, 2 balcoane, 75 mp, complet mobilat si utilat, spatios si luminos, etaj 1, dressing, bloc nou, la 2 minute de statia de tramvai si la 7 minute de statia de metrou,Bucurestii Noi. inchiriez apartament 2 camere, 2 balcoane, 75 mp, complet mobilat si utilat, spatios si luminos, etaj 1, dressing, bloc nou, la 2 minute de statia de tramvai si la 7 minute de statia de metrou,Bucurestii Noi. inchiriez apartament 2 camere, 2 balcoane, 75 mp, complet mobilat si utilat, spatios si luminos, etaj 1, dressing, bloc nou, la 2 minute de statia de tramvai si la 7 minute de statia de metrou,Bucurestii Noi. inchiriez apartament 2 camere, 2 balcoane, 75 mp, complet mobilat si utilat, spatios si luminos, etaj 1, dressing, bloc nou, la 2 minute de statia de tramvai si la 7 minute de statia de metrou,Bucurestii Noi. inchiriez apartament 2 camere, 2 balcoane, 75 mp, complet mobilat si utilat, spatios si luminos, etaj 1, dressing, bloc nou, la 2 minute de statia de tramvai si la 7 minute de statia de metrou,Bucurestii Noi. inchiriez apartament 2 camere, 2 balcoane, 75 mp, complet mobilat si utilat, spatios si luminos, etaj 1, dressing, bloc nou, la 2 minute de statia de tramvai si la 7 minute de statia de metrou,Bucurestii Noi.
  • Detalii
Tipul proprietății: Apartament
Chirie: € 400 /lună
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 2012

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Vă putem ajuta?