Vanatorilor 8-9 minute metrou straulesti

Singur curte Mogosoaia,Troita-700m 8-9min.transport Ratb/Metrou
Duplex Mogosoaia
Casa singur curte ( nu apartament ) , la doar 7-8 minute de mers cu masina pana la statia de metrou Straulesti , distanta de mers pe jos pana la mijloc de transpot in comun autobuz – maxi taxi este de 700metri aproximativ 8-9 minute.
Astfel bucarandu-va de placerea de a locui intr-o casa la curte, in zona linistita si nepoluata cu aer curat datorita padurilor aflate in imediata apropriere , dar si fizic in imediata vecinatate a mijloacelor de transport ale Bucurestiului cat si a marilor magazine ; Leroy Merlin , Colosseum Retail Park , Carrefour,Mega Image , Shop & Go, Penny, Galeriile Baneasa Shopping City, Parcul Dendrologic Chitila,Palatul Mogosoaia, Teren de tenis , Teren Fotbal ,Parc Distractii Acvatice ACVAMANIA , in curand: Piscina Acoperita , Tunel aer pentru sport extrem.
Locatie situata in aproprierea palatului Mogosoaia si a restaurantului Casa Vanatoreasca. Zona linistita inconjurata de vecini

  • Detalii
Tipul proprietății: Casă locuinta permanenta
Preț: € 97.700
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 115 m²
Etaje imobil: 2
Anul construirii: 2018

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.